FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

ÉPÍTÉSZETI TANÁCSADÁS A SZABADTÉRI NÉPRAJZI MÚZEUMBAN

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Népi építmények karbantartása, felújítása - internetes szaktanácsadás

Öreg épülete van? Épülete vizesedik, repedések találhatók rajta, korszerűsíteni szeretné? Nem tudja kihez forduljon, hogy az öreg szerkezetekhez illő műszaki megoldással kezeljék a problémát vagy nem talál mestert aki kemencét építene, nádtetőt javítana?
A Szabadtéri Néprajzi Múzeum Műtermének mérnökei évtizedes tapasztalataikat adják át a XIX. század végi, XX. század eleji szerkezetekről, legyen szó akár karbantartási tanácsokról, akár felújítási kérdésekről.
Keresse bátran dolgozóinkat az alábbi drótposta címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Kollégáink 3 munkanapon belül válaszolnak levelére.

Amennyiben kérdése olyan jellegű, hogy csak helyszíni bejárás után tudunk kielégítő választ adni, a bejárás költségei az érdeklődőt terhelik és az alábbiak szerint alakulnak:
Névleges napidíj: 5000,-Ft/alkalom
Útiköltség oda-vissza: 50,-Ft/km-ként
Az árak bruttóban értendők.

Módosítás dátuma: 2011. november 04. péntek, 10:51  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Vajon érdemes-e egy leszabályozott, "jógyerek"-társadalom felé mutató intézkedéseket tenni?

Az ántivilágban simán előfordult, hogy a vizirendőr motorcsónakkal a Balatonban úszók mellé kanyarodott, kérte a vizijártasságit, meg a személyit, továbbá jónapot kívánt. Vigyáztak felnőttre és gyerekre egyaránt. Működött az ifjúságvédelem is, többszörösen rétegezve. Emlékszem, hogy a SZOT üdülőben a kiérdemesült régi belügyes felvigyázó óva intett minket alsósokat, hogy a nyolcadikosok példáját követve később diszkózni akarjunk. Annyi bizonyos: a stréberség erősen összefüggött a kommunista parádékban való részvétellel. Viszolygást keltő foglalatosság volt ez. A stréber máz mindenkinek nagyon rosszul áll, még akkor is, ha nincs valós tartalma. 
Bővebben...