FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Pályázati felhívás civil szervezetek részére tartandó képzésen való részvételre

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A Győri Civil Szövetség 2011. szeptember 19-27-ig tartó, 60 órás "Civil szervezetek képzése a hatékonyság jegyében" képzés részvételére pályázatot ír ki.

A képzés célja:

Olyan szakemberek képzése, akik a civil szférában működő szervezeteknek hatékony segítői lehetnek. A képzés során olyan ismeretanyagra tesznek szert a résztvevők, mely által az őket delegáló szervezetek képessé válnak pályázatokon részt venni, akár főpályázóként, akár konzorciumi tagként. A képzés tananyaga 7 modulból épül fel, mely kiterjed az érdekérvényesítés, adományszerzés, elektronikus ügyvitel, pályázatírás, projektmenedzsment, civilszervezetek marketing kommunikációja, és civilszervezetek jogi és pénzügyi ismeretei témakörökre. A képzés 60 órás, mely két részből áll, 30 óra helyszíni képzés és 30 óra 
E-learning. A képzés végén vizsgát tartunk, mely két részből áll, egy zárt kérdőíves tesztből valamint egy több kérdésből álló kifejtős kérdéssorból.

Az alábbi szervezetek tagjai nyújthatják be pályázatukat:

Működő társadalmi szervezetek, alapítványok tagjai, amelyeket a bíróság jogerősen nyilvántartásba vett és az alapszabályuknak, illetve alapító okiratuknak megfelelő tevékenységüket ténylegesen folytatják.
Azon civil szervezetek tagjai is jelentkezhetnek, akik munkájukat önkéntesen végzik és azon személyek is, akik a jövőben szeretnének önkéntesként dolgozni.
Azok jelentkezését is várjuk, akik civil szervezet létrehozását tervezik a jövőben.
 

A képzésen való részvétel:

A képzés részvétele díjtalan.

A képzés feltétele hallgatói szerződés megkötése.

A képzés várható eredményei:

A képzésen résztvevők oklevelet kapnak a képzés teljesítéséről és alkalmassá válnak az őket delegáló civil szervezet hatékonyabb működését támogatni és a szervezet forrásteremtésében aktívan részt venni.

A delegáló szervezet alkalmazottja / önkéntese képzésen elsajátított tudása révén képessé válik működésének hatékonyabbá tételére, források teremtésére, érdekeik érvényesítésére, pályázati lehetőségek kihasználására.

Jelentkezés:

Jelentkezni a képzési részvételi megállapodás kitöltésével lehet. Egy szervezettől maximum 3 fő jelentkezhet. Szervezetenként 1 pályázati adatlap benyújtása elegendő.

A pályázatot 2011. szeptember 16-ig lehet beküldeni. A pályázatok benyújtása történhet faxon (            +36-21/200-50-45      ), email-en (szkennelve, a palyazat@itrade.huemail címre) illetve postai úton (Info Trade Hungary Bt. 9022 Győr, Batthyány tér 4. u/1). A borítékra kérjük, írja rá „Civil szerveztek képzése a hatékonyság jegyében”. Az eredeti példányt kérjük, tartsa meg és hozza magával a képzésre, a regisztráció során szükséges.

A pályázatok elbírálása beérkezési sorrendben történik.

A képzés helyszíne:

Győr-Moson-Sopron Megyei Társadalmi Egyesületek Szövetsége

9021 GYŐR, ARANY JÁNOS ÚT 28-32.

A képzéssel kapcsolatos bármilyen további kérdéssel kérjük, az alábbi elérhetőségeinken érdeklődjön: valamint bővebb információt talál a www.itrade.hu Képzés - Tanácsadás menüpont alatt.

Info Trade Hungary Bt.

9022 Győr, Batthyány tér 4. u/1

Telefon:             +36-70/350-90-91      

Fax: +36-21/200-50-45

E-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az időpontok és a helyszín változtatás jogát fenntartjuk! A változást a jelentkezőkkel egyeztetjük!

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Az EFOTT-on mutatkozik be a kormány fiatalokat segítő új programja

Az EFOTT nulladik napján mutatja be az Új Nemzedék Plusz elnevezésű, kétéves ifjúságpolitikai projektet a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. A program elsődleges célkitűzése, hogy segítse a fiatalokat jövőképük megfogalmazásában, felkészítse őket a munkaerőpiacra való zökkenőmentes belépésre - fejtette ki Mihalovics Péter, az Új Nemzedék Jövőjéért Program koordinációjáért felelős miniszteri biztos.

Bővebben...