FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Ifjú együttműködőket keresnek

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Tisztel Cím! Kedves Leendő Partnerünk!

Együttműködő partnereket, már létező vagy most kialakuló (elsősorban 14-30 év közötti fiatalokból álló) ifjúsági közösségeket keresünk Eurodesk-FLP-Nyd projetünk megvalósításához Vas és Zala megyéből.

A projektről röviden:

Ez év nyarán a FH Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat által kiírt pályázaton nyertünk egy regionális Eurodesk projekttel, melynek keretében Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében az Európai Unió Fiatalok Lendületben Programját (FLP) népszerűsítjük a felkereső ifjúsági munka által. A projekt célja, hogy a fiatalokat és közösségeiket megismertessük azokkal a pályázati lehetőségekkel, amelyek elősegítik a helyi aktív szerepvállalásukat, valamint nemzetközi mobilitásukat.

A program Győr-Moson-Sopron megyei részét a Rügybázis Kulturális Egyesület és a Győri Egyetemért Közhasznú Egyesület valósítja meg. A Vas és Zala megyei programokat a szombathelyi székhelyű MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálata vállalta.

A projekt 3 fő részből áll:

-          szeptember-november között: népszerűsítő foglalkozások. A foglalkozás időtartama: 45 perc. Módszertana: játékos feladatok, bemutató vetítés.

-          december-február között: 1-1 napos képzések a már felkeresett közösségekből 2-2 fiatal részére, ahol bővebb tájékoztatást, pályázat írási tanácsot kapnak az FLP-ről.

-          március-május között: szakmai támogatás/ mentorálás azon közösségek részére, akik a jövőben projekteket kívánnak megvalósítani.

A projekt első szakaszában megyénként átlagosan 14-14 közösséget kívánunk elérni.

A népszerűsítő foglalkozásokra iskolai osztályok, iskolához kötődő csoportok (közép- és felsőoktatásban: diák- és hallgatói önkormányzatok, szakkörök, klubok), civil szervezetekhez, ifjúsági irodákhoz, pontokhoz, művelődési házakhoz, IKSZT-khez (Integrált Közösségi Szolgáltató Tér), sport, tánc egyesületekhez, települési ifjúsági önkormányzatokhoz kapcsolódó helyi ifjúsági informális csoportok, gyermekotthonok jelentkezését várjuk!

Visszajelzéseket 2011. szeptember 25-ig (módosított határidő!!!) várunk a következő adatokkal a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre:

Megye:

Település neve:

Szervezet/csoport neve:

A szervezet/csoport rövid leírása (max. 3-4 mondatban):

A szervezet/csoport életkora (legfiatalabb-legidősebb/tól-ig):

Ha a szervezet/csoport már részt vett FLP pályázati programok megvalósításában, akkor erről rövid leírás (max. 5-6 mondat):

Szervezet/csoport képviselőjének

-          neve:

-          e-mail címe:

-          telefon száma:

Kérem, hogy továbbítsák ezt a levelet a környezetükben működő minden olyan szervezetnek/csoportnak akiket érdekelhet ez a lehetőség!

Az együttműködésükben bízva, üdvözlettel:

Borsos László

szolgálatvezető

MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálata

94/324-516, 30/50-50-860

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 21. szerda, 17:55  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ifjúsági találkozó a Diákművelődési Házban Kolozsváron


Ifjúsági találkozóra kerül sor a Diákművelődési Házban az Integratio Alapítvány és partnerei szervezésében, az Erdélyi Ifjúsági Jelentés program keretein belül. Az Erdélyi Ifjúsági Jelentés célja az erdélyi ifjúsági szféra működésének feltárása és legfontosabb problémáinak és igényeinek bemutatása volt, három központi területre koncentrálva: támogatáspolitika, célcsoport-mobilizáció és önkéntesség. 
Bővebben...