FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
kmka.hu

Toborzó felhívás a SegédKezek kalákatáborba

           Gondviselés Segélyszervezet és az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet (ODFIE) különböző szakterületeken kínálnak lehetőséget az önkéntes fiatalok bekapcsolódására a közjó szolgálatába. Kimondottan e célból kerül megrendezésre – immár hatodik alkalommal, 2017. augusztus 28. – szeptember 3. között – a SegédKezek önkéntes munkatábor.

 

Geotúra-vezető képzés

Legyen Ön is a Bakony–Balaton Geopark geotúra-vezetője!

Az Európai Geopark Hálózat által is elismert UNESCO Globális Geoparkunk elsődleges küldetése gazdag földtudományi örökségünk megőrzése és bemutatása, mégpedig a helyben élő emberek és közösségek bevonásával, különböző ismeretterjesztő és geoturisztikai programok beindításával. Utóbbiak egyike a BfNPI Bakony–Balaton Geopark programjának hazánkban máig egyedülálló, nyílt geotúra-vezető képzése.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 17:34
 

Beszámoló az I. ODFIE Összművészeti Találkozóról - ArtZ

A magyar unitárius ifjúság és más felekezetű, szabadelvűen vallásos fiatalok szervezeteként működő Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet (ODFIE) 2017. augusztus 3-7. között szervezte meg az I. ODFIE Összművészeti Találkozóját a Kovászna megyei Árkoson, közel 300 fiatal részvételével.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 10:33
 

Gyüttment Fesztivál 2017

Az idei Gyüttment Fesztivál más lesz. És nem csak azért, mert vándorfesztivál lesz, így új helyszínen, Oszkón lesz megrendezve. Azért is, mert ez lesz hazánk első zéró hulladék fesztiválja. Mi pedig ott leszünk, hogy segítsünk a szervezőknek és fesztiválozóknak a nulla hulladék felé vezető úton. És Ti?

A fesztivál felhívását alább olvashatjátok. A Humusz csapatával a Zéró Hulladék Infóponton találkozhattok, ahol játékosan tanulhattok a hulladékmentes életmódról.

 

ARTZ - ODFIE Összművészeti Találkozó 2017

Köszöntünk Téged, aki velünk együtt reméli, hogy az, ami itt készül, az ODFIE-s nyár legnagyobb élménye lesz: ott a helyed augusztus 3–7. között, Árkoson.
Köszöntünk Téged, aki arra készülsz, hogy együtt történelmet írjunk, hogy együtt legyünk részesei az I. ODFIE Összművészeti találkozónak.
Köszöntünk Téged jókedvvel, igazi egyletes örömmel, mert ha itt vagy, azt jelenti, Te tényleg jó „artz” vagy!

Módosítás dátuma: 2017. július 27. csütörtök, 22:46
 

Földtől falig - Építészeti workshop és fesztivál

Hogy mi is ez pontosan?

Egy művészeti produkció keretében a természetes építőanyagok és az őket felhasználó ökologikus építészetet, valamint a rájuk nyitott közösségeket vizsgáljuk.
A Gyüttment Fesztivállal és REGIO EARTH Fesztivállal összefogva egy kizárólag természetes építőanyagokból készülő pavilon épületet építünk.

 

Gyenesdiás Múzeumtúra

TALÁLKOZÓ: a Természet Háza Látogatóközpont előtt, a parkolóban (Gyenesdiás, Dornyai utca 4.), 10.00 órakor.

TÚRAVEZETŐ: Haraszti Gábor, telefonja: +36-20-946-4659; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

„Remete zarándokút” Nagykapornak-Remetekert

Időpont: 2017. augusztus 13.

Ár: térítésmentes

Találkozó időpontja: 7.30 óra

Találkozó helye: Nagykapornak, apátsági templom, belső udvar. Megközelítés: a 76-os főútról

Távolság: 5 km

Túra ideje: 2 óra

 

Mimó és Csipek meseösvények Budapesten

Mimó és Csipek a két környezettudatos mesehős a természet és a környezet tiszteletére és szeretetére, meglévő értékeink védelmére irányítják a gyerekek figyelmét játékos formában.  A meseösvények olyan tanösvények, ahol mesefigurák kísérnek végig az úton, egy-egy terület állat-, és növényvilágával ismertetik meg a gyerekeket, közben felhívják a figyelmet a tudatos természetjárás szabályaira.
 


1. oldal / 432

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Vajon érdemes-e egy leszabályozott, "jógyerek"-társadalom felé mutató intézkedéseket tenni?

Az ántivilágban simán előfordult, hogy a vizirendőr motorcsónakkal a Balatonban úszók mellé kanyarodott, kérte a vizijártasságit, meg a személyit, továbbá jónapot kívánt. Vigyáztak felnőttre és gyerekre egyaránt. Működött az ifjúságvédelem is, többszörösen rétegezve. Emlékszem, hogy a SZOT üdülőben a kiérdemesült régi belügyes felvigyázó óva intett minket alsósokat, hogy a nyolcadikosok példáját követve később diszkózni akarjunk. Annyi bizonyos: a stréberség erősen összefüggött a kommunista parádékban való részvétellel. Viszolygást keltő foglalatosság volt ez. A stréber máz mindenkinek nagyon rosszul áll, még akkor is, ha nincs valós tartalma. 
Bővebben...