FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Kárpát-medencei magyar diákírók, diákköltők találkozója

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Pályázni vers-, próza és tanulmány kategóriában lehet. Várjuk minden 14 -18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. Egy-egy pályázat maximális terjedelme műfajonként 15 kéziratoldal lehet, írógéppel, számítógéppel - 14 pontos betűnagysággal – írva, de ebben a terjedelemben kézzel írt, jól olvasható írásokat is elfogadunk.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata meghirdeti a 36. Kárpát-medencei Középiskolás Irodalmi Pályázatot, és 2013. március 26 – 29-ig Sárvár városában megrendezi az irodalmi pályázat táborát. 
A pályázatok beérkezésének határideje: 2013. február 15.

Kérjük, hogy a pályázók postán, egy példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában pályáznak (így: „verspályázat”, „prózapályázat” vagy „irodalmi tanulmány-pályázat”). Tehát, aki pl. két kategóriában pályázik, két borítékban küldje munkáit.
A pályázatokat a következő – új - címre várjuk: Írók Alapítványa, Budapest, 9. Posta 1450 Budapest – postán maradó
Fontos: E-mailen beérkező pályamunkákat nem veszünk figyelembe, mivel hitelességük nem biztosítható. Kérünk mindenkit, hogy pályázata belső címoldalán tüntesse fel saját nevét, címét, e-mail címét, esetleg telefonszámát, valamint iskolája nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát.


A pályázat nem jeligés.
Az ötven legjobb pályázat szerzőinek 2013. március 16-ig elküldjük a meghívást az idei sárvári irodalmi táborba, ahol a műhelymunka során a neves írókból, költőkből álló zsűri tagjai értékelik a pályaműveket, és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.
A beérkezett írások visszaküldésére, a szokásos nagyszámú pályázatra való tekintettel, nem vállalkozhatunk. A táborban csak a meghívottak részvételét tudjuk biztosítani, számukra a rendezvény díjmentes. Szükség esetén a meghívottak útiköltségét megtérítjük.
2013. január 10.
A rendezők nevében minden érdekeltnek jó munkát kíván:

Mezey Katalin sk. szervező, Írók Szakszervezete
 

Forrás:
Írók Szakszervezete, az Írók Alapítványa
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés