FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Megújult Magyarország Google-térképe

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A Google csütörtöklön bejelentette, hogy a legutóbbi frissítés után Magyarország kórházai, egyetemi campusai, idegenforgalmi célpontjai, de az ország legnagyobb temetői is korábban nem látott részletességgel kerültek fel a Google Térképre. A térkép intelligensebbé is vált, miután a Google autói bejárták az országot, és így pontosították az utcaneveket, közlekedési jeleket. A Google több európai ország – Andorra, Bulgária, Észtország, Gibraltár Lettország, Litvánia, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia és Spanyolország – térképadatait frissítette.

A mostantól elérhető, új Google Térképen részletesebben láthatók az ország fürdői, a Balaton környéke, a nemzeti parkok és más idegenforgalmi központok. A tájékozódásban mostantól az egyetemi campusok és kórházak pontos térképei, sétálóutcák, komp- és hajójáratok, parkok alaprajzai is segíteni fogják az odalátogatókat. Intelligensebb lesz az útvonaltervezés, a navigáció is, pontosított közlekedési jelzések, házszámok és utcanevek, de a boltok és vállalkozások is pontosabb jelölést kaptak a térképen.

A Google Térképet havonta egymilliárdan használják világszerte. A vállalat fejlesztői megbízható partnerek térképészeti adatait használják, majd ezeket vetetik össze a légi- és műholdképekkel, illetve a Google autói által készített utcai fotókból származó információkkal, így például utcanevekkel, közlekedési táblákkal, jelzésekkel, üzletek elhelyezkedésével. A magyarországi térkép újjáépítésén több száz ember dolgozott.

Módosítás dátuma: 2012. december 07. péntek, 17:50  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés