FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Tisztújítás Erdélyben a MIÉRT-nél

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Dva

Hétvégén, április 19-21. között, Déván tartotta tisztújító küldöttgyűlését az Erdélyben működő Magyar Ifjúsági Értekezlet.

A Téglás Gábor Elméleti Líceumban megtartott találkozó előtt többek között Gaal Gergely, az IKSZ elnökhelyettese, valamint Felvidékről Csonka Ákos a Via Nova ICS nemzetpolitikai kabinetjének vezetője is köszöntötte a megjelenteket.

Szombat délután a szervezet küldöttei Szabó Józsefet választották elnöknek Grüman Róberttel szemben szoros küzdelemben, 37-32 arányban.

Az elnökhelyettesi tisztségre Jakab Adorjánnak szavaztak bizalmat.

A küldöttgyűlés záró mozzanataként beszédet mondott dr Rétvári Bence, az IKSZ korábbi elnöke, a KIM államtitkára, kiemelve a 2 szervezet közötti együttműködés fontosságát.

Kelemen Hunor, szövetségi elnök közös sajtótájékoztatót tartott az újonnan megválasztott ifjúsági vezetőkkel, értékelve az RMDSZ és a MIÉRT közötti együttműködést, valamint aktuálpolitikai kérdésekről tájékoztatta a sajtó képviselőit.

Kocsis Dániel

Az IKSZ nemzetpolitikai munkacsoport vezetője

Forrás: http://iksz.net/home/munkacsoportok-hirek/5417-tisztujitas-a-miert-nel
Módosítás dátuma: 2013. április 25. csütörtök, 11:34  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Európai Ifjúsági Fórum Közgyűlése

Az Európai Ifjúsági Fórum 2016. november 17-19. között tartotta Várnában a kétévenkénti Közgyűlését. Az esemény során számos programelem segítette a résztvevőket abban, hogy nagyobb betekintést nyerjenek az európai szintű érdekképviseletbe és a különböző ifjúságot érintő kérdések európai helyzetébe. Többek között volt szó a következő EU Ifjúsági Stratégiáról, a YouthUp projektről, a soron következő YoFestről, illetve a Strukturált Párbeszéd folyamatának értékeléséről. Az eseményen a Fórum közel 100 tagszervezetén kívül, tagjelöltek és vendégek vettek részt.

Bővebben...