FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A Budapesti Víz Világtalálkozó Civil Fórum előkészítő rendezvénye

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Időpont: 2013. szeptember 2., 10.00 - 17.00

Helyszín: Vidékfejlesztési Minisztérium, Darányi Terem

A Közép- és Kelet-Európai Regionális Környezetvédelmi Központ és a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács a Budapesti Víz Világtalálkozó (BWS) Civil Fórum előkészítő rendezvényeként egynapos fórumot szervez a magyar környezetvédelmi civil szervezetek részére. A konferencián a témával foglalkozó hazai civil szervezetek megvitathatják a BWS öt témakörét, és ajánlásokat fogalmazhatnak meg a tervezett egyetemlegesen alkalmazandó fenntartható fejlesztési célok (SDG) idevágó témaköreiben. Ezek a magyar ajánlások, szempontok a globális fórumra meghívott hazai résztvevők felkészülését segítik elő. Mindezeken túl a konferencia eredményeiről a Magyar Kormány képviselőit is tájékoztatjuk.

Amint arról bizonyára értesültek a Magyar Kormány, együttműködve az Egyesült Nemzetek Szervezetével és a Nemzetközi Víz Tanács bevonásával 2013 októberében szervezi meg a Budapesti Víz Világtalálkozót. A konferencia ideje alatt, a BWS nyitottságát biztosítandó, a plenáris ülésekkel párhuzamosan zajlanak a meghatározó érdekcsoportok találkozói. Ezek közül a Civil Fórum megszervezése a Regionális Környezetvédelmi Központ koordinálásával zajlik.

A Magyar Civil Fórumon való részvételi szándékról történő szíves visszajelzést a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk, nem később mint 2013 augusztus 22. (A program tervezetét ide kattintva töltheti le.)

Üdvözlettel:

Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács
Regionális Környezetvédelmi Központ

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés