FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Csaknem egymilliárdot nyert tananyagfejlesztésre az ELTE

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) négy pályázata több mint 640 millió forintos támogatást nyert az új TÁMOP-pályázaton. A konstrukció célja, hogy lehetőséget teremtsen a felsőoktatási intézményeknek arra, hogy megújítsák és bővítsék képzési kapacitásaikat a tananyagfejlesztés és ehhez kapcsolódó tartalomfejlesztés révén.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nemrégiben közzétette a "Képzés- és tartalomfejlesztés, képzők képzése, különös tekintettel a matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai képzésekre és azok fejlesztésére" pályázaton támogatást nyert projektek listáját. Az ELTE nyolc benyújtott pályázata közül négy részesült támogatásban, ebből három ELTE vezetéssel, egy pedig konzorciumi tagként. Az ELTE vezetésű pályázatok közül a Csepeli György (TÁTK) témavezetésével megvalósuló "Társadalominformatika: moduláris tananyagok, tartalom és tudásmenedzsment rendszerek fejlesztése"; a Tarcsi Ádám (IK) vezette "ELTE és PPKE informatikus tananyagfejlesztés" projekt; a Nyirtay László (TTK) által vezetett "E-learning természettudományos tartalomfejlesztés az ELTE TTK-n" kapott támogatást. 
(Forrás: ELTE)
(www.edupress.hu)

Módosítás dátuma: 2011. október 20. csütörtök, 20:07  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Szakmai napot tartott a Diáktanács - az új köznevelési törvényről is tájékozódtak a fiatalok

A tavaly októberben megalakult Diáktanács első ízben tartott szakmai napot. A rendezvény két fő témája az új köznevelési törvény és az Új Nemzedék Jövőjéért Program volt. A délelőtti programon a Diáktanács tagjai vettek részt, a délutáni fórumra pedig meghívást kaptak a Székesfehérváron működő felsőoktatási intézmények Hallgatói Önkormányzatai és az oktatási intézmények diákönkormányzatainak tagjai is. 
Bővebben...