FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Educatio kiállítás: ismét egy helyen a felsőoktatás apraja-nagyja

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, ahol számos hazai és külföldi egyetem, nyelviskola és szakképző intézmény képviselőivel találkozhatnak a továbbtanulásban gondolkodó diákok. A nagyszabású felsőoktatási esemény január 18-19-én 10 és 17 óra között ingyenesen látogatható.

Az immár tizenharmadik alkalommal megrendezett Educatio Kiállításnak idén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G pavilonja ad helyet. Az eseményt szervező Educatio Nonprofit Kft. standjainál az érdeklődők mindent megtudhatnak a felvételi eljárás szabályairól, illetve tippeket kaphatnak a jelentkezéshez.

De nemcsak a felvételivel kapcsolatos ismeretekkel gazdagodhatnak a látogatók: interaktív táblával és laptopokkal felszerelt tanteremben megismerkedhetnek oktatói és diák alkalmazássokkal, ingyenesen letölthető szoftverekkel és előadásokat hallhatnak nemzetközi oktatási projektekről is.

A felvételi döntésükben még hezitáló tanulók pályaválasztási tanácsadók segítségét is igénybe vehetik. A négyszemközti beszélgetésen önismereti tesztek segítségével kerülhetnek közelebb a döntéshez, hogy milyen irányba induljanak tovább, mely területen lehetnek a legsikeresebbek.

Információ első kézből

Az Educatio Kiállítás egyszerre szól diákoknak, szülőknek és tanároknak, a programok között mindhárom célcsoport megtalálhatja a számára hasznosat. A felvételi előtt állóknak kivételes lehetőséget jelent a rendezvény, hiszen személyesen találkozhatnak szinte az összes egyetem és főiskola képviselőivel a legtöbb esetben jelenlegi hallgatókkal , akiktől első kézből szerezhetnek információt az egyetemi, főiskolai életről, a képzés kínálta lehetőségekről, a kollégiumi elhelyezésről vagy akár az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről.

A kiállítás mindkét napján számos szeminárium közül lehet majd választani az európai tanulási és ösztöndíj-lehetőségekről, a frissdiplomások esélyeiről vagy a falak nélküli digitális könyvtárakról csak, hogy néhányat említsünk. A kilátogató pedagógusok és az iskolák képviselői amellett, hogy összegyűjthetik a diákjaik számára fontos felvételi információkat az előadások során megismerkedhetnek a legújabb pályázati lehetőségekkel.

További információk, a kiállítók listája, valamint az előadások részletes programja a kiallitas.educatio.hu honlapon található.

Módosítás dátuma: 2013. január 15. kedd, 12:45  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés