FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Hoffmann Rózsa: Az tanítson erkölcstant, aki szívesen tanít erkölcstant

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Továbbképzéseket szervez a tárca az erkölcstant oktató pedagógusoknak, mondta Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár Balatonkenesén, országjáró körútjának utolsó állomásán pénteken.

Az államtitkár egy sajtótájékoztatón azt mondta, az alapvető erkölcsi normák közvetítéséhez nincs szükség külön képzésre, de ahhoz, hogy a pedagógusok módszertanilag felkészültebbek legyenek, és ismerjék a vonatkozó szakirodalmat, sok továbbképzést szerveznek.

Hoffmann Rózsa arra is felhívta a figyelmet, hogy erkölcstant azoknak a pedagógusoknak kellene oktatniuk, akik ezt szívesen teszik.

Az államtitkár országjáró körútján megnyugvással tapasztalta, hogy ugyanúgy, mint Balatonkenesén, „az iskolák állami kézbe vétele zökkenőmentes volt".

Tömör István (Fidesz-KDNP), Balatonkenese polgármestere, Hontai-Cziráki Marianna, a balatonalmádi tankerület igazgatója és Szabó Károlyné, a Pilinszky János Általános Iskola igazgatója megerősítette: az oktatási intézmények állami kézbe vétele nem okozott problémát a térségben.

Módosítás dátuma: 2013. március 02. szombat, 08:48  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Regionális információs és tanácsadó nap ifjúsági célú pályázatokról
Az NCSSZI-Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Nyugat-dunátúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodája 2012. április 19-én, Szombathelyen Regionális információs és tanácsadó napot szervez, ahol az ifjúsági célú, valamint ifjúsági célra is fordítható forrásokról kapnak tájékoztatást a résztvevők.

A rendezvény:

Időpontja:  2012. április 19. (csütörtök), 13,30 óra  
Helyszíne:  Polgármesteri Hivatal, Szombathely, Kossuth u. 1-3.

Bővebben...