FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Középiskolás vezetőképzőt rendeznek Kárpátalján

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A nemzeti összetartozás jegyében rendezi meg vezetőképzőjét a Rákóczi Szövetség június 5. és 7. között a kárpátaljai Visken - közölte a szervezet az MTI-vel. A három nap során több mint félszáz tanár és diák vesz részt a Rákóczi Szövetség középiskolás vezetőképzőjén.

A rendezvényen kilenc kárpátaljai középiskola Rákóczi-szervezetének diák- és tanárképviselői lesznek jelen. Az esemény fő célja a nemzeti összetartozás erősítése, a kárpátaljai diák- és tanárvezetők képzése, kapcsolataik fejlesztése. A program az érték és ifjúság gondolat mentén szerveződik.

A rendezvény előadói között szerepel Bacskai József ungvári főkonzul, Fráter Olivér, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökhelyettese, Balogh Tamás, az OTP Bank senior menedzsere, Takaró Mihály irodalomtörténész és Jenei Károly viski református lelkész.

A programot a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház művészei közreműködésével tartandó irodalmi est színesíti és a résztvevők megtekintik a kárpátaljai település nevezetességeit is.

(Forrás: MTI)
(www.edupress.hu)

Módosítás dátuma: 2015. június 05. péntek, 21:40  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A teljes hallgatói érdekképviselet felsorakozott régi-új elnöke mögött
Ünnepi tisztújító közgyűlésén a 2017-18-as év vezetőségéről döntött a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája. Gulyás Tibornak, a HÖOK elnökének további két évet szavazott meg a Közgyűlés. Az elnök, az elnökség és felügyelő bizottság megválasztása mellett az ülés ünnepi hangulatát emelte a Magyar Egyetemisták és Főiskolák Szövetségének (MEFESZ) megalakulásának 60., a HÖOK megalakításának pedig 20. évfordulója.
Bővebben...