FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Fejlesztési stratégia mint a projekttervezés és megvalósítás vezérfona

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Projekttükör | Szakképzés

A megújuló energetikai szakképzés feltételeinek megteremtése civil kezdeményezéssel, egy komplex térségi fejlesztési stratégia szolgálatában.

2011 őszén konzultációra jelentkezett az innovációtranszfer projektek szempontjából addig fehér foltot jelentő térségből, Somogyból egy számunka ismeretlen szervezet: a Völgy Hangja Egyesület. Elképzeléseiket vázolva az általunk kezelt, nagy projekt kategóriába sorolt pályázattípus szinte csak kiegészítő forrást, egy szegmens – a képzés – megoldását jelentette. A szervezet egy a helyi gazdasági, társadalmi és környezeti problémákat egyaránt kezelő, a Strukturális Alapokból finanszírozható vidékfejlesztési programot hozott létre. A működő rendszerhez a hiányzó láncszem az újszerű képzések kidolgozása volt.

Olvasson bővebben a szervezetről és a projektjükről, amelynek során nemzetközi partnerek bevonásával dolgozta ki „Az európai megújulóenergia oktatás megerősítése a fenntartható gazdaságért” c. pályázatát.

Projektbemutatókból készült szűrhető adatbázisunkat itt találja.

Forrás: http://tka.hu/hir/5541/fejlesztesi-strategia-mint-a-projekttervezes-es-megvalositas-vezerfona

Módosítás dátuma: 2016. május 26. csütörtök, 16:19  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A Societas szerint a kormány ifjúságpolitikája a feudalizmust idézi

A Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom gratulál az idén a felsőoktatásba felvett diákoknak, és kitartást kíván azoknak, akik most nem jártak sikerrel. Bízunk benne, hogy jövőre sikerülni fog nekik, egyúttal aggódunk értük és szolidaritást vállalunk velük. Félő, hogy jövőre már nem lesz hova jelentkezniük, ha Hoffmann Rózsa és a Fidesz-kormány felsőoktatást tudatosan romboló és leépítő, kártékony tevékenysége folytatódik.

Bővebben...