FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Új elnököt választott a A Magyar Rektori Konferencia

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A Magyar Rektori Konferencia (MRK) elnöki tisztségét dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora tölti be július 1-jétől egy évig. Az MRK Plénuma Komáromban, a Selye János Egyetemen tartott ülésén nagy többséggel választotta meg Bódis Józsefet.

A szervezet új társelnöke egy évig dr. Sándorné Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Főiskola rektora lesz, aki hagyományosan ideáig, egy éven keresztül az elnöki pozíciót töltötte be. A főiskola rektora július 1-jei hatállyal egy évre tölti be e tisztséget.
Az MRK Főiskolai Tagozata július 1-jei hatállyal két évre dr. Hauser Zoltánt, az Eszterházy Károly Főiskola rektorát választotta elnökéül.
(www.edupress.hu)

Módosítás dátuma: 2011. július 01. péntek, 17:29  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Az origo cikke a Nemzeti Ifjúsági Tanácsról
Jövőképre, trendi vidéki életre, munkára és jó projektmenedzserekre van szükségük a magyar fiataloknak - mondják azok az ifjúsági szervezetek, amelyek a jövőben tanácsokkal segítik a kormányt, hogy jól döntsenek a fiatalokat érintő kérdésekben. A megkérdezett szervezeteknek nincs egyetlen konkrét ötletük sem, és többen is vannak, akik csak maguknak remélnek plusztámogatást az új együttműködéstől. Pedig lenne mit behozni, míg Európában mindenhol eurómilliókat költenek az ifjúságra, a magyar programokat nem is tartják számon.
Bővebben...