FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Felvételi ponthatárok: ma...

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Pont Ott Parti 2011

Az Educatio Nonprofit Kft. idén ötödszörre rendezi meg a felvételi ponthatárok kihirdetéséhez kapcsolódó rendezvényét a PONT Ott Partit. Ingyenes koncertekkel, beszélgetésekkel, játékkal várunk mindenkit július 21-én a Millenáris Parkba. Gyere el, és várd velünk együtt a ponthatárokat!

Program Vidéken
Csapatjáték Térkép Támogatók POP-történelem

 

Ahova várunk: helyszín és időpont
A POP helyszíne: Millenáris Park, Budapesten a Széll Kálmán tértől néhány percre
Az ingyenes rendezvény időpontja: 2011. július 21. 16 órától 22 óráig
Vidéki helyszíneink: Pécs, Miskolc, Debrecen, Szolnok

Mire jó a POP?

A PONT Ott Partit az Educatio Kft. azzal a céllal szervezi, hogy te, mint felvételiző a felvételi ponthatárok kihirdetése mellett, hasznos információkat szerezz arról, mi vár rád szeptembertől, amikor hallgatóként megkezded tanulmányaidat. Biztosan te is szeretnéd tudni, hogyan és milyen kedvezményeket vehetsz majd igénybe a diákigazolványoddal? Milyen szervezetek és hogyan tudnak segíteni az albérletkeresésben, diákmunkában? Hova fordulhatsz majd segítségért, ha szeretnél megpályázni egy ösztöndíjprogramot, illetve ha tanulmányi, jogi problémaid akadnak? Hogyan tudod fejleszteni a nyelvtudásodat? Mit tehetsz már a hallgatói éveid alatt azért, hogy versenyképes diplomával lépj ki a munkaerőpiacra? Ismerd meg az általad választott egyetemet, főiskolát a helyszínen, illetve szerezz információkat közvetlenül tőlük az intézményben zajló hétköznapokról, diákéletről!

Nevezz az Educatio csapatjátékra!

A POP a kikapcsolódáson túl kiváló alkalom arra, hogy megismerkedj leendő csoporttársaiddal, hasonló érdeklődésű vagy azonos szakra jelentkező fiatalokkal. Az Educatio Kft. csapatjátékával bepillantást nyerhetsz az egyetemi évek legfontosabb állomásaiba, s megismerheted azokat a szolgáltatásainkat, amelyek hasznosak lehetnek számodra felsőfokú tanulmányaid során. Regisztrálj itt, hogy te is tagja legyél a nyertes csapatnak! Szerezz új barátokat, játssz és nyerj fantasztikus ajándékokat!

Ponthatárok PONT Ott...

A koncertek, játékok, könnyed kikapcsolódás közepette itt tudhatod meg először a ponthatárokat. S hogy mikor? Este 8-kor hivatalosan is bejelentjük, hogy melyek az idei felvételi ponthatárok. A bejelentést követően folyamatosan nyomon követheted majd Felvi Fórumnál és a Nagyszínpadnál felállított óriás kivetítőkön.

Buli, öröm és szórakozás egy helyen!

Egyszóval, ha feszültségoldásra vágysz a nagy napon, gyere el a Millenáris Parkba! A jó hangulatért, a feszültség levezetésért olyan együttesek és zenészek felelnek majd, mint a Hollywoodoo, PASO, Gitano. A koncertek mellett tehát szórakoztató programokkal, szakmai és hasznos információkkal várunk július 21-én 16 órától. Amennyiben pedig parti sminket szeretnél a nagy alkalomra, úgy arra is gondunk lesz!

Gyere el! PONT Ott Parti... pont Neked!

Módosítás dátuma: 2011. július 21. csütörtök, 09:11  

Kapcsolódó anyagok

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés