FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Mihalovics Péter a Fidelitas új választmányi elnöke

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Új elnökséget választott a Fidelitas országos választmánya, az elnöki tisztségért Mihalovics Péter országgyűlési képviselő, az új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos, Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes kabinetfőnöke indult és kapott bizalmat.

  
Mihalovics Péter munkáját öt alelnök segíti: Szepesfalvy Anna (Budapest), Dósai Bence (Bács-Kiskun megye), Heer Ádám (Komárom-Esztergom megye), Radnóti Ákos (Győr-Moson-Sopron megye) és Szemán Ákos (Borsod-Abaúj-Zemplén megye). Az Országos Választmány a Fidesz ifjúsági társzervezetének tanácskozó és döntéshozó szerve, amely a kongresszusok közötti időben állást foglal stratégiai kérdésekben, továbbá koordinálja a megyei választmányok tevékenységét. E testület a szervezet belső parlamentje, amelyet eddig Koszorús László országgyűlési képviselő vezetett két cikluson keresztül. Hozzáteszik: a szombati üléssel lezárult a Fidelitas 2011-es tisztújítási folyamata, amely júliusban kezdődött Debrecenben, amikor – a szervezet országos kongresszusán - a küldöttek megválasztották az országos elnökség tagjait.

Mihalovics Péter Nyíregyházán született 1983. augusztus 8-án, jelenleg Veszprémben él a Dózsavárosban. Közel egy évet töltött az angers-i katolikus egyetemen, egy szemesztert pedig a trieszti egyetem diplomataképző karán végzett. Tanulmányai során bepillantást nyert a demokratikus államigazgatás bonyolult rendszerébe, a strasbourgi városházán eltöltött szakmai gyakorlat pedig kiváló lehetőségként szolgált a modern kori önkormányzatiság mindennapi működésének megismerésére.

MTI/MCOnet

 

Kapcsolódó anyagok

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Balog: az esélyteremtés az egyik legfontosabb feladat az ifjúságpolitikában
Az esélyteremtés az állam egyik legfontosabb feladata az ifjúságpolitikában - jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Szegeden.
A miniszter a Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg-termében tartott szimpóziumon azt mondta, tisztázni kell, mivel tartozik a magyar állam a saját polgárainak, függetlenül attól, hogy valaki hol, milyen körülmények között született. Hozzátette: az állam feladata, hogy mindenkinek - azoknak is, akik helyzetüknél fogva ettől el vannak zárva - biztosítsa a lehetőséget a bölcsőtől kezdve egészen addig, amíg önmagáról és a családjáról tud gondoskodni.
Bővebben...