FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Ifjúsági találkozó a Diákművelődési Házban Kolozsváron

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 


Ifjúsági találkozóra kerül sor a Diákművelődési Házban az Integratio Alapítvány és partnerei szervezésében, az Erdélyi Ifjúsági Jelentés program keretein belül. Az Erdélyi Ifjúsági Jelentés célja az erdélyi ifjúsági szféra működésének feltárása és legfontosabb problémáinak és igényeinek bemutatása volt, három központi területre koncentrálva: támogatáspolitika, célcsoport-mobilizáció és önkéntesség. 

A program végéhez közeledve az Integratio Alapítvány az érdeklődő ifjúsági és ifjúsággal foglalkozó szervezetek képviselői számára egy Ifjúsági találkozót szervez, amelynek célja a romániai és magyarországi ifjúságpolitika, a támogatáspolitika és az ifjúságkutatás bemutatása és a fejlődés érdekében való összehasonlítása. 

A március 23-24-én Kolozsváron megrendezésre kerülő rendezvényen a kutatás eredményeinek bemutatása mellett előadást tartanak a romániai és magyarországi ifjúságpolitikáért felelős szakpolitikusok és szociológusok is. A rendezvény március 23-án 16 órakor kezdődik a Diákművelődési Házban.
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés