FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

„Fókuszban a fiatalok – ágazatközi, térségi együttműködések fejlesztése” - Szakmai műhely

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Az NCSSZI - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda megyei szakmai műhelyt szervez „Fókuszban a fiatalok – ágazatközi, térségi együttműködések fejlesztése” címmel.

műhely célja az ifjúsági korosztállyal foglalkozó különböző szakterületek szereplői valamint a fiatalok közötti párbeszéd és térségi szintű együttműködés alapjainak megteremtése, gyakorlatának megerősítése, a fiatalok közösségi szerepének erősítése. Az ifjúsági célterületet érintő hazai és Európai Uniós pályázati források ismertetése (Gyermek és Ifjúsági Alapprogram, Fiatalok Lendületben Program, Új Magyarország Fejlesztési Terv, Ã šj Széchenyi Terv).

Időpont: 2012. április 25. 10. 00 órától várhatóan 16. 00 óráig 
Helyszín: Mosonmagyaróvár – Flasch Károly Kulturális Központ, Erkel Ferenc u. 14.

A programra a Győr-Moson-Sopron megye kistérségeinek ifjúsági ügyekért felelős munkatársait, a kistérségekben dolgozó fiatalokkal (is) foglalkozó intézmények, szervezetek szakembereit, önkénteseit várjuk.

Hasonló alkalmakat hamarosan Zala és Vas megyében is szervezünk, amelyekről szintén értesítjük Önöket!

A programon való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet a letölthető űrlapon tehet meg!

Jelentkezését kérjük legkésőbb 2012. április 24. 12. 00 óráig az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre vagy a 96/518-685-ös fax számra elkà ¼ldeni szíveskedjék.

A programról részletes információ szintén a fenti e-mail címen vagy a 96/518-685-ös telefonszámon kérhető. 

JELENTKEZÉSI LAP 

Amennyiben a jelentkezési lapot nem tudja megnyitni, vagy az információ nem olvasható, kérjük kattintson az alábbi lin kre vagy lépjen velünk kapcsolatban a fenti telefonszámon! 
http://www.mobilitas.hu/ndriszi/hirek/8696

Módosítás dátuma: 2012. április 17. kedd, 16:23  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Megalakult az IKSZ XIII. kerületi alapszervezete

 

Az IKSZ "Szólj bele a közéletbe!" országos kampánya keretében 2011. július 15-én megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség  XIII. kerületi alapszervezete. Az alakuló ülésen részt vett Azbej Tristan Közép-Magyarországi Régióért felelős alelnök és Kovács Péter szervezetépítésért felelős alelnök is.

Miután az alelnökök ismertették a megalakuláshoz szükséges tudnivalókat és felvázolták az IKSZ felépítését az új tagoknak, a résztvevők Bordács Bálint elnökjelölt beszédét hallgathatták meg, melyben ismertette a  XIII. kerülettel kapcsolatos jövőbeli terveit, az összefogás fontosságát, majd átadta a szót Nyitrai Zoltán és Kiss Zsófia alelnökjelölteknek, illetve Izsó Borbála titkárjelöltnek. Miután a tagok meghallgatták a jelöltek bemutatkozását, következő programpontként a szavazás következett. Egyhangú szavazással a XIII. kerületi IKSZ elnöke Bordács Bálint lett. A résztvevők alelnöknek választották Nyitrai Zoltánt és Kiss Zsófiát, az alapszervezet titkára pedig Izsó Borbála  lett. Ezután az este jókedvű beszélgetéssel, politizálással folytatódott.