FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

„Fókuszban a fiatalok – ágazatközi, térségi együttműködések fejlesztése” - Szakmai műhely

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Az NCSSZI - Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda megyei szakmai műhelyt szervez „Fókuszban a fiatalok – ágazatközi, térségi együttműködések fejlesztése” címmel.

műhely célja az ifjúsági korosztállyal foglalkozó különböző szakterületek szereplői valamint a fiatalok közötti párbeszéd és térségi szintű együttműködés alapjainak megteremtése, gyakorlatának megerősítése, a fiatalok közösségi szerepének erősítése. Az ifjúsági célterületet érintő hazai és Európai Uniós pályázati források ismertetése (Gyermek és Ifjúsági Alapprogram, Fiatalok Lendületben Program, Új Magyarország Fejlesztési Terv, Ã šj Széchenyi Terv).

Időpont: 2012. április 25. 10. 00 órától várhatóan 16. 00 óráig 
Helyszín: Mosonmagyaróvár – Flasch Károly Kulturális Központ, Erkel Ferenc u. 14.

A programra a Győr-Moson-Sopron megye kistérségeinek ifjúsági ügyekért felelős munkatársait, a kistérségekben dolgozó fiatalokkal (is) foglalkozó intézmények, szervezetek szakembereit, önkénteseit várjuk.

Hasonló alkalmakat hamarosan Zala és Vas megyében is szervezünk, amelyekről szintén értesítjük Önöket!

A programon való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet a letölthető űrlapon tehet meg!

Jelentkezését kérjük legkésőbb 2012. április 24. 12. 00 óráig az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre vagy a 96/518-685-ös fax számra elkà ¼ldeni szíveskedjék.

A programról részletes információ szintén a fenti e-mail címen vagy a 96/518-685-ös telefonszámon kérhető. 

JELENTKEZÉSI LAP 

Amennyiben a jelentkezési lapot nem tudja megnyitni, vagy az információ nem olvasható, kérjük kattintson az alábbi lin kre vagy lépjen velünk kapcsolatban a fenti telefonszámon! 
http://www.mobilitas.hu/ndriszi/hirek/8696

Módosítás dátuma: 2012. április 17. kedd, 16:23  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ifjúságpolitikai kerekasztal Henri Malosse-szal
Az Európai Szociális és Gazdasági Bizottság elnöke, Henri Malosse háromnapos budapesti tartózkodása során szakított időt arra is, hogy magyarországi ifjúságpolitikai szereplőkkel folytatott kerekasztal beszélgetésen informálódjon a magyar fiatalok kilátásaival, problémáival kapcsolatban. November 5-én, a Terror Házában megrendezett eseményen Popper Eliza képviselte Nemzeti Ifjúsági Tanácsot. A találkozón a magyar ifjúság problémái kerültek terítékre különböző megközelítésekből: munkanélküliség, a fial generáció szerepvállalása – vagy éppen inaktivitása – társadalmi szinten, valamint a nemzeti és európai identitások viszonya a magyar állampolgárok szemszögéből.
Bővebben...