FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Kérdőívvel indul a demográfiai földprogram

Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
A Vidékfejlesztési Minisztérium a demográfiai földprogramhoz kapcsolódóan kérdőívet készített, hogy megismerje az érdeklődő fiatalok elvárásait, igényeit.

A tárca a fiatal, családos vagy családot alapítani szándékozó, két vagy több gyermeket vállaló gazdálkodók életét a demográfiai földprogram beindításával tervezi segíteni, ezzel is hozzájárulva a gyermekvállalási kedv növekedéséhez, a vidéki élet felpezsdítéséhez, a falvak újra benépesítéséhez. A program keretében állami földek kedvezményes bérbeadásával és egyéb támogatásokkal földhöz kívánjuk juttatni azokat a legalább középfokú mezőgazdasági szakképesítéssel rendelkező fiatal párokat, akik jövőjüket vidéken, földet művelve, állatot tartva, azaz a mezőgazdaságból illetve a mezőgazdaságban élve képzelik el.

Fontos megismernünk a programban lehetségesen résztvevő fiatalok elvárásait, ezért a tárca kérdőívet készített az érdeklődő fiatalok számára.

Kérjük a válaszadókat, hogy a kitöltött kérdőíveket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címre küldjék, vagy juttassák el falugazdászukhoz.

(Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája)

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés