FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Megalakult a Zala Megyei Ifjúsági Kerekasztal

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Alakuló ülést tartott a Zala Megyei Ifjúsági Kerekasztal kedden a megyeszékhelyen. A szervezet több olyan egyesületet tömörít magába, amelyek a megye ifjúságának érdekeit képviselik. A rendezvényen bemutatták a zalaegerszegi szervezetek eredményeit is. A megyei ifjúsági kerekasztal első ülésén Zalaegerszeg alpolgármestere ismertette a résztvevőkkel a város ifjúságpolitikáját. Balaicz Zoltán elmondta: a megyeszékhelyen kiemelt figyelmet fordítanak az érintett korosztályra. Az idei évben ez a támogatásokban is megmutatkozik majd.

Zalaegerszegen már több éve működik ifjúsági kerekasztal. A szervezet jelenlegi elnöke a 2012-es évről tájékoztatta a társszervek képviselőit. Bognár Ákos rámutatott, amit elterveztek tavaly, azt sikerült megvalósítani. Az ülésen részt vett a Nemzeti Ifjúsági Tanács alelnöke. Gulyás Tibor az országos tapasztalatokról beszélt. A tanácskozáson elhangzott: fontos, hogy a különböző megyei szervezetek között gördülékenyebb legyen a kommunikáció. Így nagyobb hangot adhatnak az ifjúság problémáinak és lehetőségeinek.

Forrás: www. zegtv.hu

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Illés Zoltán: környezetvédelemi gyakornoki programra van szükség

Szükség van a közigazgatásban már működő gyakornoki program elindítására a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi, természetvédelmi, vízügyi államtitkárságán belül a környezet- és természetvédelem, a vízügy területén is, ahol a pályakezdő fiatalok gyakorlatot tudnak szerezni - hangsúlyozta Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára kedden, a Fidelitas környezetvédelmi kabinetjének ülése utáni sajtótájékoztatón.

Bővebben...