FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Dömötör Csaba vezeti a Kormányzati Információs Központot

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Dömötör Csaba vezeti a jövőben a Kormányzati Információs Központot, a nyár végéig pedig feláll a Fidesz - részben megújult - kommunikációs csapata is, írja a Magyar Nemzet. A Fidesz korábbi európai parlamenti képviselőjelöltje helyettes államtitkári rangban irányítja majd a kabinet kommunikációját. Dömötör Csaba Fotó: Beliczay László

Dömötör Csaba 2013-ig az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének elnöke volt, majd Gyürk András és Kocsis Máté munkatársaként aktív részt vállalt a Fidesz idei országgyűlési választási kampányában, írja az MTI.

Dömötör Csaba feladata elsősorban a kormányzati megszólalók rendjének irányítása lesz, Kurucz Éva mellett ugyanis Kovács Zoltán is újra szerepet kap a kabinet kommunikációjában, írta a lap, pontosan meg nem nevezett kormányzati forrásra hivatkozva.

Kocsis Máté pénteken a Magyar Nemzet kérdésére megerősítette, hogy a továbbra is ő lesz a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Módosítás dátuma: 2014. június 30. hétfő, 19:24  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Összefogás az ifjúsági munkanélküliség csökkentéséért

Milyen kompetenciák szükségesek ma ahhoz, hogy az oktatás világából kilépő fiatalok el tudjanak helyezkedni a munka világában? Hogyan lehet támogatni őket ezen az úton? Mi áll a rendkívül magas ifjúsági munkanélküliség hátterében? Hogyan lehetne ezt csökkenteni? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megrendezett VII. Országos Tanácsadó Konferencia 10. szekciójában október 30-án. Dilemmák a tanácsadásban cím alatt mentorok, egyetemi oktatók, pedagógusok, tanácsadók, oktatási szakértők és főiskolai hallgatók vitatták meg a problémákat. Megoldásként arra jutottak, hogy minden érintettnek: a felsőoktatásnak, a tanácsadásnak és a vállalatoknak is össze kell fognia annak érdekében, hogy megkönnyítsék a fiatalok munkavállalását.

Bővebben...