FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Magyar ifjúságpolitikai helyzetkép

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Magyar ifjúságpolitikai helyzetkép című projekt kapcsán egy felhívást küldenék:

"Tisztelt Civilszervezet Képviselő!

A Magyar ifjúságpolitikai helyzetkép - Youth Policy Review in Hungary - című projekt egy több évvel ezelőtt indult nemzetközi kutatássorozat része, melynek keretében hazai és külföldi kutatók, szakemberek tekintik át a fiatalokat érintő közpolitikák helyzetét a világ különböző országaiban.

A magyarországi projekt lebonyolítója a Pillar Alapítvány, míg a nemzetközi koordinációt a németországi Demokratie & Dialog szervezet végzi. A projekt célja, hogy támogassa a fiatalokat és a velük foglalkozó szakembereket és szervezeteket a fiatalok érdekeinek minél hatékonyabb képviseletében. A projekt során a korábbi kutatási eredmények és a nyilvánosan elérhető adatok elemzése mellett a kutatók széles körben kívánnak konzultálni a hazai ifjúságpolitikai szereplőkkel, ifjúsági szervezetekkel. E munka keretében szeretnék megismerni a fiatalokkal foglalkozó szakemberek és szervezetek az ifjúsággal, ifjúságpolitikával kapcsolatos véleményét.

Ezúton szeretnénk felkérni Önt, mint fiatalokkal foglalkozó szervezet képviselőjét, legyen segítségünkre azzal, hogy válaszol néhány kérdésre a magyar ifjúságpolitikával, a fiatalok helyzetével kapcsolatban. A válaszokat nem közöljük és nem vizsgáljuk szervezethez kötötten!
Kérdőívünket az alábbi hivatkozáson keresztül érheti el:
http://survey.ns-media.hu/ifjusagpolitika
Válaszait január 19-ig várja a Pillar Alapítvány! Együttműködését előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
Fekete Zsófia
projekt koordinátor
>zsofia.fekete(kukac)youthpolicy.org)"
survey.ns-media.hu
Youth Policy Review
Módosítás dátuma: 2015. január 12. hétfő, 13:48  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ifjúsági találkozó a Diákművelődési Házban Kolozsváron


Ifjúsági találkozóra kerül sor a Diákművelődési Házban az Integratio Alapítvány és partnerei szervezésében, az Erdélyi Ifjúsági Jelentés program keretein belül. Az Erdélyi Ifjúsági Jelentés célja az erdélyi ifjúsági szféra működésének feltárása és legfontosabb problémáinak és igényeinek bemutatása volt, három központi területre koncentrálva: támogatáspolitika, célcsoport-mobilizáció és önkéntesség. 
Bővebben...