FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Magyar ifjúságpolitikai helyzetkép

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Magyar ifjúságpolitikai helyzetkép című projekt kapcsán egy felhívást küldenék:

"Tisztelt Civilszervezet Képviselő!

A Magyar ifjúságpolitikai helyzetkép - Youth Policy Review in Hungary - című projekt egy több évvel ezelőtt indult nemzetközi kutatássorozat része, melynek keretében hazai és külföldi kutatók, szakemberek tekintik át a fiatalokat érintő közpolitikák helyzetét a világ különböző országaiban.

A magyarországi projekt lebonyolítója a Pillar Alapítvány, míg a nemzetközi koordinációt a németországi Demokratie & Dialog szervezet végzi. A projekt célja, hogy támogassa a fiatalokat és a velük foglalkozó szakembereket és szervezeteket a fiatalok érdekeinek minél hatékonyabb képviseletében. A projekt során a korábbi kutatási eredmények és a nyilvánosan elérhető adatok elemzése mellett a kutatók széles körben kívánnak konzultálni a hazai ifjúságpolitikai szereplőkkel, ifjúsági szervezetekkel. E munka keretében szeretnék megismerni a fiatalokkal foglalkozó szakemberek és szervezetek az ifjúsággal, ifjúságpolitikával kapcsolatos véleményét.

Ezúton szeretnénk felkérni Önt, mint fiatalokkal foglalkozó szervezet képviselőjét, legyen segítségünkre azzal, hogy válaszol néhány kérdésre a magyar ifjúságpolitikával, a fiatalok helyzetével kapcsolatban. A válaszokat nem közöljük és nem vizsgáljuk szervezethez kötötten!
Kérdőívünket az alábbi hivatkozáson keresztül érheti el:
http://survey.ns-media.hu/ifjusagpolitika
Válaszait január 19-ig várja a Pillar Alapítvány! Együttműködését előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
Fekete Zsófia
projekt koordinátor
>zsofia.fekete(kukac)youthpolicy.org)"
survey.ns-media.hu
Youth Policy Review
Módosítás dátuma: 2015. január 12. hétfő, 13:48  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Parlamenti gyakorlat az Országgyűlés Hivatalában 2013-2014 – Pályázat gyakornoki programban való részvételre egyetemi és főiskolai hallgatóknak

Az Országgyűlés Hivatala gyakornoki programot indít egyetemi és főiskolai hallgatók részére a 2013/14-es tanévben, amelyre pályázatot írt ki.

A pályázat célja

A gyakornoki program célja, hogy a hallgatók megismerjék az Országgyűlés szervezetét és működését, és közvetlen betekintést nyerjenek a törvényalkotási folyamat részeibe.

Bővebben...