FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A foglalkoztatásra koncentrál a következő nagy ifjúságkutatás

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Foglalkoztatási kérdések állnak majd a 2016-ban esedékes, négyévente sorra kerülő nagy ifjúságkutatás középpontjában - közölte Novák Katalin család és ifjúságügyért felelős államtitkár március 24-én, az Ifjúsági Szakmai Egyeztető Fórum (ISZEF) budapesti ülésén.

A kormány képviselője hangsúlyozta, a jövő évi kutatásra készülve a két éve alakult szervezet kedden létrehoz egy a foglalkoztatással foglalkozó munkacsoportot, amelyet Schanda Tamás ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár vezet majd.

Novák Katalin emlékeztetett, az ISZEF azért jött létre, hogy a kormányzati intézkedésekről a fiatalok is elmondhassák véleményüket. Ezt a célt szolgálja egyebek mellett a jelenleg is zajló Rólad szól programsorozat, amelynek részeként 19 magyarországi és 5 határon túli helyszínen lépnek kapcsolatba a fiatalokkal - fűzte hozzá.

Az államtitkár szerint a fiatalok véleménye egyebek mellett a 2014-2020 között esedékes uniós források hatékony felhasználása érdekében is kiemelten fontos.
A fórum ülése az államtitkár felszólalását követően zárt ajtók mögött folytatódott.

(Forrás: MTI)
(www.edupress.hu)

Módosítás dátuma: 2015. március 24. kedd, 21:19  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés