FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Fiatalok szerepvállalása konzultációs nap

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Navracsics Tibor az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosa szeretné, hogy minél több fiatal váljon a közösség aktív szereplőjévé az önkéntesség által és más tevékenységeken keresztül. A Biztos a közelmúltban elindított egy a fiatalokra összpontosító online és személyes konzultációs folyamatot, melynek következő állomásaként most TITEKET, fiatalokat szeretne meghallgatni a fenti témában.

Időpont: 2016. június 17. 9:00 - 13:00
Helyszín: Budapest, MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.) - Kupola terem

A szakmai program keretében a Biztos olyan ötleteket és véleményeket szeretne hallani tőletek, melyek könnyebbé tehetik szerepvállalásotokat a közösségen belül. A megfogalmazódott gondolatok hatással lesznek a jövőbeni politikák és gyakorlatuk alakulására európai és nemzeti szinteken.

A szakmai programra 16-25 év közötti fiatalok jelentkezését várják.

A program 09:00-13:00 között zajlik majd, melynek utolsó órájában Navracsics Tibor Biztos személyesen is jelen lesz. Az épület teljes egészében akadálymentes.

A részvétel ingyenes, a résztvevők utazási költségeit (Magyarország területén belül) az Európai Bizottság fedezi. Frissítőket és ebédet a rendezvény keretében biztosítanak.

Technikai információ: Miután részvételedet megerősítették, kérjük, hogy a rendezvényre történő utazásodat a lehető leghamarabb biztosítsd, majd az utazás költségeiről kiállított számla/nyugta minden példányát őrizd meg! – A költségek megtérítését a Bizottság nevében a rendezvény lebonyolításával megbízott partner (Ecorys UK) fogja intézni. Az utazás költségeit csak az eredeti dokumentumok (jegyek) bemutatásával tudják megtéríteni.

A konferencia magyar nyelven zajlik, de elérhető lesz angol nyelvre történő tolmácsolás.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött! Mivel a helyek száma korlátozott, a részvétel a regisztráció sorrendjében történik. Az Európai Bizottság a részvételi jelentkezés elbírálásának jogát fenntartja magának.

Továbbá felhívják a figyelmed arra, hogy a rendezvényre való regisztrációval beleegyezel – ha kiskorú vagy, a törvényes képviselőd beleegyezik – abba, hogy az Európai Bizottság a rendezvény alatt készült fotókat –, melyeken többek közt te is szerepelsz – bármely médiában korlátok nélkül felhasználja az Európai intézmények és az Európai Unió múlt-, jelen- és jövőbeni tevékenységeinek és projektjeinek reklámozása céljából.

Felmerülő kérdés esetén, vedd fel a kapcsolatot Varró Gáborral a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen!

Az Oktatási és Kulturális Főigazgatóság (DG EAC) az Európai Unió oktatás-, kultúr-, ifjúság-, nyelv- és sportpolitikáért felelős végrehajtó hatalma, mely számos projektet és programot támogat, mint például a Kreatív Európa és az Erasmus+. A terület vezetője Navracsics Tibor Biztos és Martin Reicherts Főigazgató. 

Forrás: Európai Bizottság

Forrás: http://www.eurodesk.hu/news/show/230/fiatalok_szerepvallalasa_konzultacios_nap

Módosítás dátuma: 2016. június 02. csütörtök, 18:57  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés