FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Szólj Bele! Ifjúsági Konferencia

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Szeretettel várunk minden 15 és 29 év közötti tagszervezeti delegáltat, önkéntest, ifjúságügyi szakembert és fiatalt a Szólj Bele! Ifjúsági Konferenciára!

Konferencia időpontja: 2016. november 12-13. 
Konferencia helyszíne: Kecskemét

A Szólj Bele! Ifjúsági Konferencia célja, hogy az EU Ifjúsági Konferencia mintájára országos szintű platformot biztosítson a fiatalok és a döntéshozók számára a párbeszéd kialakítására. A két napos rendezvény alatt a résztvevők a Strukturált Párbeszéd jelenlegi ciklusának témáját (Fiatalok az inkluzív, sokszínű és összetartó Európáért) járják majd körbe. A konferencia célja, hogy az EU Ifjúsági Konferencián elkészült ajánlásokat országos viszonylatban is megvizsgálja, ellenőrizze relevanciáját és értékelje azokat. Ezenkívül remek lehetőséget ad arra is, hogy további együttműködések alakuljanak ki a fiatalok, a döntéshozók és az ifjúsági szektor között.

Várunk mindenkit, akit érdekel a strukturált párbeszéd folyamata Magyarországon, és részt venne egy két napos rendezvényen, melyen döntéshozók és fiatalok találkoznak és aki szeretné a hangját hallatni!
Az eseményen való részvétel ingyenes, valamint szállást és teljes ellátást biztosítunk.

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet legkésőbb november 1-ig!

További információ az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen kérhető és az esemény Facebook oldalán olvasható. 


A konferencia a Szólj bele! projekt részeként, az Ifjúsági Strukturált Párbeszéd Nemzeti Munkacsoport szervezésében, az Erasmus+ Program társfinanszírozásában valósul meg. 

Várjuk a jelentkezéseket!

Üdvözlettel,
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés