FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Lépj tovább! - új kiadvány a Fiatalok Lendületben Program 4.3 kategóriájáról

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

A kiadvány egy projektgyűjtemény a Fiatalok Lendületben Program 4.3 alprogramjához kapcsolódóan (ifjúságsegítők és fiatalokkal foglalkozó szakemberek fejlesztése).
Olyan példákat kíván felsorakoztatni, amelyek különböző tapasztalat- és módszermegosztó folyamatot szolgáltak valamilyen formában.

Nem találunk közöttük egyformát, mert a maga nemében mindegyik egyedi, hiszen valós igények hívták létre őket, s a megvalósítók kreativitásának hála életre szóló élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhattak a programokban résztvevő fatalok. Mivel ezek jellemzően széles nemzetközi részvétellel zajló projektek, a kompetencia-fejlesztés és az együttműködés generálása pedig alapvetően hoszszabb távú folyamat, ezért talán nehezebb nyomon követni a megszerzett tudás hasznosulását, továbbélését, de az azóta létrejött és ma is élő munkakapcsolatok mindenképp azt bizonyítják, hogy az erőfeszítés és a közös munka a legtöbb esetben nem volt hiábavaló.


Általános információk
4.3 kategória - Az ifúsági munkában és az ifúsági szervezetekben 
aktívan résztvevők képzése és hálózatépítése

A 4.3 kategória azok képzését támogatja, akik aktívan részt vesznek az ifúsági munkában és az ezen a területen tevékenykedő ifúsági szervezetekben, mint például projektek vezetői, közreműködő tanácsadók, szupervizorok.
A kategória emellett támogatást nyújt az ifúsági munkában és az ifúsági szervezetekben aktívan tevékenykedők közötti tapasztalat, szakértelem és bevált gyakorlatok cseréjéhez, valamint azon tevékenységekhez, amelyek hosszan tartó (hatású), magas színvonalú projektek, együttműködések és hálózatok kialakítását alapozzák meg.

A kiadvány megtalálható, illetve igényelhető a Mobilitás minden intézményi egységében.

A kiadvány letölthető az alábbi linken:

http://www.mobilitas.hu/niida/informaciotar/publikaciok/592

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés