FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Elindult a Szociális Ágazati Portál: egy helyen minden

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A portál a www.szocialisportal.hu oldalon érhető el.
A projekt keretében megvalósuló fejlesztések érintik a szociális ágazat egészét, úgymint a szociális hatósági munka korszerűsítését, a szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi szolgáltatások igénybevételének egységes adminisztrációját, az önkormányzatok szolgáltatástervezési koncepcióinak összegyűjtését, elektronikus megjelentetését, a szakemberek és az állampolgárok információhoz jutását, valamint a szociális ágazat döntéshozóinak munkáját.


A projekt 2009 novemberében indult a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalban, teljes időtartama 28 hónap, befejezésének tervezett időpontja 2012. február 29. A megvalósítás 2011. január 1-től került át a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatalhoz.
A projekt csaknem 1,3 milliárd forint értékben járul hozzá a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi tevékenységek, feladatok továbbfejlesztéséhez.
A TÁMOP 5.4.2. „Központi Szociális Információs Fejlesztések” című kiemelt projekt általános célja a szociális ágazat működésének modernizációjához, a szociális szolgáltatások átlátható működéséhez, ellenőrzéséhez, tervezéséhez, a döntés-támogatáshoz szükséges elektronikus szolgáltatások központi fejlesztése.
A Szociális Ágazati Portál széles körben szolgálja ki a lakossági és a szakmai tájékoztatási igényeket, emellett elérhetővé teszi mindazokat a dokumentációkat, amelyek a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatások tevékenységének adminisztrációjához szükségesek.Elindult a Szociális Ágazati Portál, amely a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (NRSZH) TÁMOP 5.4.2. „Központi Szociális Információs Fejlesztések” című kiemelt projektjében készült el. A portált Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár és Szabóné Varga Valéria, az NRSZH főigazgató-helyettese mutatta be a hivatal épületében tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.2011. augusztus 18. 14:17Elindult a Szociális Ágazati Portál: egy helyen minden információ

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 22. hétfő, 17:19  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés