FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Civil érdekérvényesítés képzés környezeti ügyekkel foglalkozó civileknek

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Life-of-Pix-free-stock-photo-nature-lanscape-1440x960

A Fenntarthatóság Felé Egyesület, a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért és a Magyar Természetvédők Szövetsége képzést szervez környezeti ügyekkel foglalkozó civil szervezeteknek.

Sokszor és sokan döntenek olyan fontos ügyekben, amelyek érintik a civil szervezetek szakmai céljait, szervezeti életét. Polgármesterek, önkormányzati képviselők, az önkormányzat dolgozói, hatóságok képviselői, vállalati döntéshozók, pályázati lebonyolítók döntései meghatározhatják munkájuk eredményességét.

“Van egy olyan ügyed, amelyben lobbizásra, döntések befolyására lenne szükség a helyi közösség vagy szervezeted érdekében? Ha ötleteket szeretnél kapni, hogy hogyan tudnád befolyásolni a döntéshozókat és a lehető legkedvezőbb eredményt elérni a környezet és a társadalom érdekében, ott a helyed a képzésünkön!”

A képzési alkalom segítséget nyújt a helyi, megyei szinten tevékenykedő civileknek, hogy rendszerben tudják szemlélni az érdekérvényesítési és döntésbefolyásolási feladatokat, hogy elsajátítsák a hatékony lobbizás és kommunikáció eszközrendszerét. A képzésen a résztvevő civil szervezetek egyedi problémájára egy-egy érdekérvényesítési stratégiai tervet dolgoznak ki érdekérvényesítési tréner és a civil szakértő segítségével. A résztvevők a képzés után, az érdekérvényesítési stratégia megvalósítása során is fordulhatnak tanácsért a két szakértőhöz.
A tréningen egy helyi érdekérvényesítésről szóló segédletet is kézhez kapnak az érdeklődők.
A képzést Farkas István, az MTVSZ/TFF trénere és Éger Ákos az MTVSZ/FFE civil tanácsadója, volt önkormányzati képviselő tartják. Az eseményen olyan civil szervezetek vehetnek részt, amelyek tevékenységei közé környezetvédelmi, településfejlesztési, állatvédelmi, vidékfejlesztési ügyek (is) tartoznak, a részvétel regisztrációhoz kötött.

A képzés helye: MTVSZ iroda, 1091. Budapest, Üllői út 91/b. III. 21.
A képzés ideje: 2014. december 10. szerda, 10 óra

A regisztrációs űrlap a forrásban található: greenfo.hu

Módosítás dátuma: 2014. december 03. szerda, 09:19  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Készül a kormányhatározat, amely szabályozná a fiatalok szórakozását

Újabb rendelettel kívánja biztonságosabbá tenni a szórakozóhelyeket a kormány, ezért várhatóan még ebben a félévben elfogadják azt a jogszabályt, amely azt korlátozza, hogy a 18 éven aluliak meddig tartózkodhatnak egy zenés-táncos rendezvényen. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium ifjúságügyi főosztályának vezetője elmondta: a tervezet társadalmi egyeztetés alatt van.

Bővebben...