FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Budapest és Pécs után Zalaegerszegen is Női Egészség klub indul!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Havonta egy alkalommal klubestet szervezünk, ahol hónapról hónapra a női egészséget érintő témákkal foglalkozunk, különös tekintettel az endometriózisra.

A klubnap a témától függően fél-egy órás előadással kezdődik, szakértő bevonásával, majd kötetlen beszélgetés következik, ahol mindenki felteheti a témával kapcsolatos kérdéseit.

Szeretnél odafigyelni a tested jelzéseire és megőrizni az egészséged? Esetleg már endometriózist, vagy más hormonális problémát diagnosztizáltak nálad? Elvesztél az internet adta lehetőségek útvesztőjében, és nem bírsz több kommentet elolvasni az adott témában?

Szánj 1,5 órát havonta egy alkalommal női egészségedre, ahol minden kérdésedre igyekszünk válaszolni, kötetlen, baráti hangulatban, szakértők bevonásával.

2017. január 13. 17:00-18:30 Endometriózissal küzdők támogatása civil szervezet segítségével.
Előadó: Salamon Adrienn, "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány, Kuratórium elnöke, endometriózisban érintett
Amiről szó lesz
- endometriózis
- normális menstruáció
- életmódbeli tippek, trükkök, praktikák
- miben segíthet a civil szervezet

Jelentkezés: Az ülőhelyek korlátozott száma miatt, kérjük a részvételi szándékot e-mailben elküldeni az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Belépő: Megköszönjük, ha 500Ft adománnyal támogatod az Alapítványt, a további rendezvényeket, illetve az endometriózissal kapcsolatos ismeretterjesztést.

Helyszín: PopUp Cafe a Keresztury Dezső VMK-ban.
Cím: Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 21.
Tömegközlekedés: a 10-es és 11-es helyijárattal könnyen megközelíthető

Várunk szeretettel!
"Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány

Forrás: https://www.facebook.com/events/207989772999394/

Módosítás dátuma: 2017. január 12. csütörtök, 15:00  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ifjúsági területen aktív képzők találkozója
A találkozó fő célja, hogy ifjúsági terület hazai és nemzetközi szinten aktív, képzőknek platformot teremtsen  közös szakmai tapasztalatcserére. A találkozó alkalmat nyújt a képzőknek arra, hogy szakmai identitásukat meghatározzák illetve, hogy hogy meghatározzák a lehetséges jövőbeli tevékenységeiket, működési formájukat. 
A Programiroda bemutatja az Erasmus+ Program ifjúság területre vonatkozó kiírásait illetve szeretné a hazai és nemzetközi képzési lehetőségeket megosztani, illetve a lehetséges igényeket felmérni. Jelentkezési határidő: 2014. május 5. éjfél
Bővebben...