FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Táplálkozás-Beállítás Bartha Ákossal

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
2016 április 6. csütörtök 18:00–20:00

Dokumentumtár és Információs Központ
Bocskai utca 70-78., Budapest, 1153

Együk magunkat egészségesre! Pajzsmirigy problémák, endometriózis, autoimmun folyamatok és a táplálkozás Bartha Ákos élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató A laborvizsgálatok segítségével követett "Táplálkozás-Beálllítás" módszerével egészségügyi panaszok sokaságában ért el nyomonkövethető eredményeket előadónk.

"Az elmúlt években jó néhány országban nyílt alkalmam az élelmiszeripar és a táplálkozástudomány több területén tevékenykedni, mely élmények alapvetően meghatározták jelenlegi ismereteimet. Hosszú évek óta átfogóan foglalkozom az élelmiszerek és a táplálkozás kaotikus és bonyolult témakörével. Táplálkozás-Beállítás névre keresztelt módszerünk az egyéni sajátosságok figyelembe vételével kialakított, személyre szabott étrend, ahol egy különlegesen felépített ismeretanyag segítségével egy életre szóló tudást és eszköztárat nyújtunk át az egészségük iránt elkötelezetteknek."

Regisztráció április 5-ig: Barta Ildikó, 06-70-362-26-23, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Korlátozott férőhelyszám! Belépő: 500 Ft

Együk magunkat egészségesre!
Pajzsmirigy problémák, endometriózis, autoimmun folyamatok és a táplálkozás
Bartha Ákos élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató
A laborvizsgálatok segítségével követett "Táplálkozás-Beálllítás" módszerével egészségügyi panaszok sokaságában ért el nyomonkövethető eredményeket előadónk.
"Az elmúlt években jó néhány országban nyílt alkalmam az élelmiszeripar és a táplálkozástudomány több területén tevékenykedni, mely élmények alapvetően meghatározták jelenlegi ismereteimet. Hosszú évek óta átfogóan foglalkozom az élelmiszerek és a táplálkozás kaotikus és bonyolult témakörével.
Táplálkozás-Beállítás névre keresztelt módszerünk az egyéni sajátosságok figyelembe vételével kialakított, személyre szabott étrend, ahol egy különlegesen felépített ismeretanyag segítségével egy életre szóló tudást és eszköztárat nyújtunk át az egészségük iránt elkötelezetteknek."
Regisztráció április 5-ig: Barta Ildikó, 06-70-362-26-23, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Korlátozott férőhelyszám!
Belépő: 500 Ft
Módosítás dátuma: 2017. április 03. hétfő, 15:29  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés