FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

15 éves a Fidelitas

Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
1996 egész jó kis esztendő volt. A slágerlisták élén a Macarena állt. A Los Del Rio számát két énekesnő: Celine Dion és Mariah Carey követte. Itthon a 4 F Club Balatoni láza és Mr. President Coco Jamboja pörgött a rádiókban, Ákos pedig kiadta a ma már klasszikusnak nevezhető Élő Dalok című lemezét. Nyáron Atlantában tartottak olimpiát, ahonnan 7 arannyal tértünk haza. 

1996-ban volt mit ünnepelnünk: a honfoglalás 1100. évfordulójának örvendtek a magyarok. Megérkeztünk és meg is maradtunk. Kétszeres ok az örömre. 

1996-ra van miért emlékeznünk. Pár fiatal úgy döntött, hogy létrehoz valamit, ami eddig nem volt. Új fejezet volt ez az életükben. Új fejezetet ad mindenkinek, aki megismerkedik vele: ez a Fidelitas. Közösség, ahova tartozol. Te és én. Ők és mi. Mindannyian. Akik alapították, akik ma működtetik. A barátaid és a Facebook-os távoli ismerőseid. 

Legyünk ott mindannyian december 9-én, ünnepeljük együtt az elmúlt 15 évet! 

 
Ágh Péter 
a Fidelitas elnöke

Csillagszóró 2011
jótékonysági akció

15 éves a Fidelitas - Örömünket szeretnénk megosztani másokkal is! Várjuk a felajánlásokat jótékony célra. Részletek a Csillagszóró 2011 menüpont alatt!
Módosítás dátuma: 2011. december 02. péntek, 23:57  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés