FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Fiatalok Európája

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Fiatalok Európája

A Fiatalok Európája címmel március 20-án képzési- és információs börzét rendez a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a tatabányai Omega Plazaban.

A rendezvény célja, hogy bemutassák a középiskolák végzős diákjainak az Európai Unió által biztosított képzési és munkavállalási lehetőségeket, a különböző ösztöndíjakat, és segítséget nyújtsanak számukra a karriertervezésben.

  • A rendezvény időpontja: 2012. március 20. 9-18 óra
  • Helyszín: Omega Plaza, Tatabánya, Ságvári Endre út 50.


A rendezvény minden résztvevő számára ingyenes.

Azoknak akiket érdekel a külföldi munka lehetősége, az alábbi cikkeinket ajánljuk a témában:

Tapasztalatok külföldről
Konkrét élettapasztalatokon és beszámolókon keresztül megpróbáljuk bemutatni, milyen, amikor az ember az otthonától távol vállal munkát.

Europass Országjáró
Körbejárjuk az egyes tagállamok kínálta munkavállalási lehetőségeket. A terítéken szerepel Franciaország, Ausztria, Görögország, Litvánia, Olaszország, Dánia, Németország és Írország.

Mielőtt külföldi munkát vállalnánk
A hazainál magasabb fizetés, biztos egzisztencia, nyelvtanulás, kaland. Ezek a legfőbb érvek a külföldi munkavállalás mellett. Évente több tízezer magyar próbál szerencsét más országban, nagyrészt az Egyesült Királyságban. Mire érdemes figyelni, mielőtt belevágunk? Tovább »

10 + 1 jó tanács külföldi munkavállalóknak
Mire kell feltétlenül ügyelni külföldi álláskereséskor és közvetlenül a munkába állást megelőzően is.

Külföldön, önkéntesként
Ha tanulás, munkavállalás vagy kikapcsolódás céljából másik európai országba szeretne utazni, ha európai lehetőségeket, programokat keres, ha európai témákat érintő kérdése vagy mondanivalója van, keresse az Európai Ifjúsági Portált!

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Szólj Bele! Ifjúsági Konferencia
Szeretettel várunk minden 15 és 29 év közötti tagszervezeti delegáltat, önkéntest, ifjúságügyi szakembert és fiatalt a Szólj Bele! Ifjúsági Konferenciára!

Konferencia időpontja: 2016. november 12-13. 
Konferencia helyszíne: Kecskemét

A Szólj Bele! Ifjúsági Konferencia célja, hogy az EU Ifjúsági Konferencia mintájára országos szintű platformot biztosítson a fiatalok és a döntéshozók számára a párbeszéd kialakítására. A két napos rendezvény alatt a résztvevők a Strukturált Párbeszéd jelenlegi ciklusának témáját (Fiatalok az inkluzív, sokszínű és összetartó Európáért) járják majd körbe. A konferencia célja, hogy az EU Ifjúsági Konferencián elkészült ajánlásokat országos viszonylatban is megvizsgálja, ellenőrizze relevanciáját és értékelje azokat. Ezenkívül remek lehetőséget ad arra is, hogy további együttműködések alakuljanak ki a fiatalok, a döntéshozók és az ifjúsági szektor között.
Bővebben...