FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

ÚJPALOTAI NAPOK 2012!

Olvasóink értékelése: / 9
ElégtelenKitűnő 
Idén ismét megrendezésre kerül az Újpalotai Napok, amely már 1978 óta kínál tartalmas kikapcsolódási lehetőséget a XV. kerület és a főváros lakóinak. Kicsik és nagyok a huszadik eseménysorozaton sem fognak unatkozni június 8. és 10. között, hiszen játszóház, gyerekprogramok, sok-sok zene és játék vár mindenkit. Idén, az újpalotai Fő téren vendégünk lesz a Greenfields zenekar, a Hot Road Band, lehet majd zumbázni és gólyalábasokban sem lesz hiány! 
A rendezvény Vörös István (Prognózis) koncertjével veszi kezdetét, majd a tűzijáték előtt Demjén Ferenc élő fellépésével zárul. 

Mindenkit szeretettel vár az Újpalotai Szabadidő Központ!

 
FELHÍVÁS!
"Hulladékkal a kultúráért" - elektronikai hulladékgyűjtés Újpalotán 
2012. május 26-án (szombaton) 10.00 és 13.00 óra között az Újpalotai Szabadidő Központ elektronikai hulladékgyűjtést szervez Újpalota Fő terén. Hozza el működésképtelen vagy fölöslegessé vált elektromos készülékeit, autó akkumulátorait! 
Az így befolyt összegből, együttműködő partnerünk, a FE-Group Invest Zrt. jóvoltából az Újpalotai Szabadidő Központ gyermekrendezvényeket szervez.
Kerülgessünk kevesebb hulladékot a lomtalanításnál! 
Módosítás dátuma: 2012. május 16. szerda, 20:54  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Fidelitas, IKSZ elnöki találkozó

A Fidelitast és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetséget érintő kérdésekről tárgyalt Ágh Péter és Stágel Bence. A két kormánypárt ifjúsági szervezetének elnöke a találkozó után közleményben üdvözölte Dömötör Csaba YEPP elnökké választását. Emellett napirendre került a kormányzati ifjúsági ügyek megvitatása, a két szervezet együttműködésének kérdései, valamint a határon túli és nemzetközi szervezetekkel való kapcsolatok témája.

Bővebben...