FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

MEGHÍVÓ - Bauer Sándor megemlékezés

Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

BauerSandorSirja-FF

 Emlékezzünk közösen Bauer Sándor halálának 44. évfordulóján!

A Fidelitas XV. kerületi csoportja szeretettel vár mindenkit Bauer Sándor halálának évfordulóján megrendezett megemlékezésen!

 

 

Bauer Sándor „Azt üzenem, eszme nélkül

nem él, csak létezik az ember”.

 

A megemlékezésen felszólalnak:

 

-       Wittner Mária, 56-os forradalom szabadságharcosa, országgyűlési képviselő,

-       Ágh Péter, a Fidelitas országos elnöke,

-       A megemlékezés házigazdája: Goró Imola, a XV. kerületi Fidelitas elnöke

 

Időpont: 2013. január 24. (csütörtök), 16.00 óra.

 

Helyszín: XV. kerület, rákospalotai köztemető, 18-as parcella (Szentmihályi út 111.)

 

 

Megközelíthető: Újpest és Újpalota központja felől a 196-os és a 196A jelű buszokkal (10 perc), a Mexikói úttól a 69-es villamossal (15 perc)
Módosítás dátuma: 2013. január 22. kedd, 13:53  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A párbeszéd újraindult! - Korszakos felsőoktatási együttműködés az új nemzedék érdekében

A megállapodás értelmében a felek a jövőben folyamatos párbeszédet folytatnak a felsőoktatást érintő kérdésekben és a közös célok elérése érdekében. Az együttműködés három kiemelt területre koncentrálódik: - Az Ifjúság a Nemzet jövője - Demokráciában való aktív részvétel - Ifjúság ágazati struktúrában való megjelenése Mihalovics Péter véleménye szerint a megállapodásra azért volt szükség, mert az elmúlt években nem létezett átgondolt stratégia az ifjúságot érintő ügyek kezelésére. A miniszteri biztos álláspontja szerint ennek tudható be, hogy kevés fiatal vesz részt a szavazásokon és tevékenykedik a közéletben. A megegyezés értelmében a munkaerőpiac és a felsőoktatásban részt vevő hallgatók közötti kapcsolatot is szorosabbra szeretnék fűzni a jövőben, de szükségesnek tartják egy olyan egységes stratégia mielőbbi kidolgozását is, amely a tömegsport-rendezvényekre vonatkozik majd. Ezeken a problémákon a kormány a közeljövőben úgy kíván változtatni, hogy egy ifjúságpolitikai konzultációt hív életre, amelyben a HÖOK szervezeteinek is jelentős szerepet szán, de más közös eseményeket, megmozdulásokat is szerveznek a felek. Nagy Dávid, a HÖOK elnöke szerint az együttműködés akkor lesz eredményes, ha a szakmájukhoz értő, demokratikus társadalom alapértékeit magukénak valló értelmiségiek itthon tudnak érvényesülni. Beszédében kiemelte: “Mi vagyunk a jövő értelmisége, a jövő állampolgárai. Fontos, hogy kivegyük részünket a demokráciából, ezért örülünk a kétirányú kommunikációnak”. Siófok, 2011. április 8. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
MTI Zrt.