FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Országos Közművelődési Konferencia a Szegedi Tudományegyetem JGYPK Felnőttképzési Intézetének szervezésében

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Március 25-27-e között huszonkettedik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Közművelődési Konferencia a Szegedi Tudományegyetem JGYPK Felnőttképzési Intézetének andragógus hallgatói szervezésében.

Ez az országban olyan egyedülálló rendezvény, amelyet hallgatók szerveznek hallgatóknak és mindazoknak a fiataloknak, akik informálódni szeretnének lehetőségeikről, a kulturális szférában történő változásokról. A konferencia a jövő andragógus szakembereit szólítja meg, akik a kultúra, a média, a menedzsment és a felnőttképzés területén fognak elhelyezkedni.

A rendezvény időpontja: 2013. március 25-27.
A rendezvény helyszíne: 6723 Szeged, Szilléri sgt. 12. SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet

A konferencia két évtizede alatt rangos, országos eseménnyé nőtte ki magát, melyen olyan ismert személyiségek vettek részt, mint Verebes István, Friderikusz Sándor, Vujity Tvrtko, Csisztu Zsuzsa, Hevesi Tamás, Bergendy Péter, Bárdos András, Kulka János, Havas Henrik, Holló Márta, Székhelyi József, Nagy Feró, Novák Péter , Czeizel Endre, Juronics Tamás, Somló Tamás, Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Szabó Győző, Pindroch Csaba , Magna Cum Laude. Koltai Róbert, Novák Péter, Fábry Sándor, Geszti Péter, Kepes András.
Az előadásokat kerekasztal beszélgetések formájában tervezzük, továbbra is neves szakmai előadók bevonásával, valamint közéleti, a kultúra egyes területein mozgó, ismert vendégek meghívásával.

Részletes programterv hamarosan!

http://www.kmkszeged.hu

Forrás:
Módosítás dátuma: 2013. március 11. hétfő, 11:22  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Ifjúságkutatás 2012
A Kutatópont piackutatásai és véleménykutatásai mellett feladatának érzi, hogy olyan kérdésekben is önálló projekteket valósítson meg, vagy szakmai partnere legyen a társadalmi folyamatok iránt elkötelezett vállalkozásoknak, önkormányzatoknak, civil és kormányzati szereplőknek, amelyek nem közvetlen piaci érdekeket szolgálnak, hanem a társadalom egyes csoportjaira koncentrálva azok megismerését és jobb megértését célozzák
Bővebben...