FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Digitális Pedagógia konferencia - ELTE TÓK

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Digitális Pedagógia konferencia - ELTE TÓK„Multimédiás fejlesztő- és oktatóprogramok alkalmazása a kisiskolás korban” címmel szervez konferenciát pedagógusoknak az ELTE Tanító és Óvóképző Kar Neveléstudományi Tanszék Informatika Oktatási Csoportja, az egyszervolt.hu fejlesztő csapatának közreműködésével, 2013. április 26-án.

A multimédiás oktató- és fejlesztőprogramok az utóbbi néhány évben mind a fejlesztők, mind a felhasználók érdeklődésének középpontjába kerültek. Konferenciánkat tapasztalatcserének szánjuk, ahol a plenáris előadások általánosabb megközelítésmódja után óvópedagógusok, tanítók számolnak be napi jó gyakorlataikról. Lehetőség lesz a konferencia támogatója, az Egyszervolt.hu által frissen fejlesztett Okosdoboz alkalmazásainak kipróbálására is. Újdonságként gyermekszekciót is szervezünk, ahol a látogatók alkalmazás közben, a gyakorlatban is láthatják, hogyan dolgoznak a gyerekek ezekkel a digitális tananyagokkal.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát az oldal alján található regisztrációs űrlap kitöltésével tudja jelezni.

Részletes információk és jelentkezés

Forrás:
ELTE TÓK
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés