FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A Magyar Írószövetség Írósikolája

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

LEGYEN ÖN IS ÍRÓISKOLÁNK HALLGATÓJA!

 

Aki szeretné íráskészségét fejleszteni vagy szeretne sokszínű képet kapni a XX. századi magyar irodalomról, elsajátítani az irodalmi hivatás szakmai fogásait – jelentkezzen bizalommal a Magyar Írószövetség Íróiskolájába.

 

Szeptembertől indulnak az új kurzusok!

Az akkreditált képzés két éves.

 

Szemináriumvezető tanáraink, mások mellett Mezey Katalin és Szentmártoni János, nem csupán oktatnak, de segítenek a tájékozódásban, a szakmai kapcsolatépítésben, a legjobb írások publikálásában is.

 

Kortárs költőink, íróink rendhagyó előadásokat tartanak klasszikus nagyjainkról – de a társművészetek területére is kitekintünk.

 

Az Íróiskola meghívott előadói többek közt Bereményi Géza, Czigány György, Csender Levente, Ferdinandy György, Iancu Laura, Illyés Mária, Jókai Anna, Kányádi Sándor, Kiss Benedek, Lackfi János, Oláh János.

 

Félévente a Magyar Írószövetség lehetőséget biztosít ahhoz, hogy diákjaink egy irodalmi est keretében közönség előtt is bemutatkozhassanak.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

A részletekről szeptembertől a www.iroiskola.hu weboldalon tájékozódhat, illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címre megküldött kérdésekre munkatársunk válaszol.

 

 
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés