FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Kutatók Éjszakája

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Nem kérdés, hogy 2013-ban már mindenki tisztában van vele: ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!


És valóban nem tévednek, akik ezt az időpontot már jó előre bevésték az asztali naptárjukba, rögzítették az outloojukban, vagy a telefonjuk naptár funkciójában, mert idén is – ezúttal szeptember 27-én (tudjátok a KÉ mindig péntekre esik, mégpedig szeptember negyedik péntekére, így idén 27-én lesz!) - szeptember nemcsak a kutatóké és a tudományé, hanem mindannyiunké, hiszen bármerre nézünk, bármit csinálunk mindenfelé tudományos kutatások eredményeibe ütközünk (csak néhány - magyar vonatkozású :) - közismert példa: C-vitamin, golyóstoll, helikopter, szódavíz, hologram, színes TV, Gömböc, Rubik-kocka, átlátszó beton, intelligens sebészkés….. ) na meg persze kutatókba, még ha nem is tudunk róla, mert ne feledjétek: A kutatók köztünk élnek!

Kívánjuk, hogy mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, mindenki bejusson idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, senki ne maradjon le semmiről, és mindenki érezze nagyon jól magát szeptember 27-én, a Kutatók Éjszakáján!


Jó böngészést a rengeteg programhoz!

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

30 milliárd jött az EU-tól ifjúsági foglalkoztatásra

10 másik ország már költi a pénzt, a magyar programról még nincs megállapodás.

Összesen harmincmilliárd forintot kapnánk az EU-tól az ifjúsági munkanélküliség csökkentésére, de egyelőre nem érkezik a pénz. A támogatást a Dél-Alföldi, a Dél-Dunántúli, az Észak-Alföldi, és az Észak-Magyarországi régióban lehetne a 25 év alattiak munkához jutását szolgáló programokra fordítani.

Bővebben...