FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Holnap startol a 14. Educatio Kiállítás

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Számos érdekes programmal várja vendégeit a 14. alkalommal megrendezendő Educatio Oktatási Szakkiállítás a Papp László Budapest Sportarénában. A január 16. és 18. között tartandó rendezvényen, melyre a belépés ingyenes, a látogatók két helyszínen hallgathatnak előadásokat különböző, az oktatás világát érintő témákban. Az előadók között szerepel majd dr. Fábri György, az Eötvös Loránd Tudományegyetem közkapcsolati és kommunikációs ügyekért felelős rektorhelyettese, illetve a felvi.hu és az Educatio Nonprofit Kft. néhány munkatársa is.

A kiállításon részt vesznek a különböző felsőoktatási intézmények, tankönyvkiadók, külföldi egyetemek, nyelviskolák, kutatóintézetek, valamint a magyar oktatás fejlődésében fontos szereppel bíró intézmények, vállalatok szakemberei. A rendezvényt dr. Bakos András, az Educatio Nonprofit Kft. fejlesztési igazgatója nyitja meg délelőtt a nagyszínpadon. 
A nyitónap további részében a felvételiző diákok számára hasznos előadások lesznek, hiszen részletes információkat kapnak a felvételi eljárás gyakorlati lépéseiről. Egy időben egy helyen tájékozódhatnak ötven felsőoktatási intézményről, melyeknek képviselőitől és jelenlegi hallgatóitól megtudhatják a legfrissebb és legfontosabb információkat a képzési rendszerről, a szakokról, a felvételi esélyekről és lehetőségekről, valamint a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről is kérdezhetnek. Ezen kívül külföldi ösztöndíjakról is informálódhatnak a tanulók. 
A diákokon kívül az oktatási piac a pedagógusok és intézményvezetők számára is lehetőséget biztosít, hogy megismerjék a szakmai újdonságokat, ezen kívül szakmai programok és előadások várják őket. 
Az Edupress a rendezvény teljes ideje alatt tudósít, valamint megtalálható lesz a standja is, ahol tanácsadással várja az érdeklődőket.
(www.edupress.hu)

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Interjú Stágel Bencével a Magyar Nemzetben

A frakciószövetségen belül felmerülő problémákkal kell szembenézni – így reagált Stágel Bence kereszténydemokrata országgyűlési képviselő a Fidesz frakcióvezetőjének napokban elhangzott kijelentésére, amely szerint ideje lenne a KDNP-nek szembenéznie azzal, hogy nem koalíciós kormányzás van Magyarországon. Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke arról is beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában, hogy az ifjúságpolitika terén az IKSZ dinamikusan növekvő ifjúsági szervezet, számos ponton közösek a céljaik a Fidelitasszal, és egészséges versenyben igyekeznek minél több fiatalt megszólítani.

Bővebben...