FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Dorogi Woodstock Péterfy Borival

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Dorogi Woodstock Péterfy Borival Minden eddiginél ütősebb programmal várja a minőségi borok és az igényes zene rajongóit a Kosbor Fesztivál Dorogon június 6-7-én. Pénteken többek között A kutya vacsorája lép fel a Quimby-s Livius vezetésével.
Szombaton a Garabonciás együttes, Felméri Péter (Dumaszínház), és a Tárkány Művek szerepel, az est fénypontjaként pedig Péterfy Bori tolja majd a rock&roll-t az ötödik születésnapját ünneplő borfesztiválon. Emellett számtalan gyerekprogram, gasztro- és kézműves kitelepülő, és tizenkét remek pincészet várja a kilátogatókat.
Évek óta a borfesztiválok Woodstockjaként indítja be a nyarat a Dorogon megrendezett Kosbor. Idén is jobbnál-jobb magyar borok, a hazai alternatív és folk zenei szcéna krémje, illetve minőségi gasztrokitelepülők várják a nagyközönséget az árnyas, ligetes környezetben. A kétnapos, ingyenes rendezvényre hat-hétezer ezer látogatót várnak a szervezők.
A fesztiválnak pénteken az elektronikus, jazz és ska zenét ötvöző Jóvilágvan adja meg az alaphangot, melyet egy kis érzéki keleti varázslat követ a Zafirah hastánccsoport előadásában. Az első napot a remek zenészekből álló A kutya vacsorája zárja majd. Szombaton délelőtt jön a gyerekek kedvence a Garabonciás együttes, majd a délutáni nagyüzemet Felméri Péter stand-up műsora indítja, mely után koccintás rekordkísérlet következik. A népzenei vonalat a Kiss Kata Zenekar, illetve a Tárkány Művek járatja csúcsra, az estet pedig egy perzselő tűzzsonglőr show után Péterfy Bori várhatóan hangfalszaggató koncertje zárja majd.

Fotó: femcafe.hu
Módosítás dátuma: 2014. június 04. szerda, 18:08  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés