FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

MUZEUM@DIGIT 2014

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A 2013-ban rendezett MUZEUM@DIGIT Múzeumi Digitalizálási Konferencia nagy sikerére való tekintettel a Magyar Nemzeti Múzeum Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központja sorozatteremtő szándékkal 2014-ben is megrendezi a MUZEUM@DIGIT konferenciát.

A kétnapos rendezvény célja, hogy a múzeumi és más közgyűjteményi területen dolgozó kollégák számára nemzetközi kitekintéssel bemutatásra és megvitatásra kerüljenek a digitális múzeum, a múzeumi digitalizálás újdonságai, jelenlegi trendjei és perspektívái, a gyűjteménykezelő rendszerek, valamint az internet alapú (webes) megjelenési formák. Tervezett témáink között megtalálhatóak a 2014-2020-as időszak fejlesztési lehetőségei, különböző aggregációs és digitalizálási projektek, valamint a digitális technológia által nyújtott lehetőségek (storytelling, 3D, stb.). A rendezvény két napja során magyar és külföldi előadóktól több mint húsz előadást hallgathatnak meg az érdeklődők, az idegennyelvű prezentációkhoz természetesen tolmácsolást biztosítunk.

A konferencián a hivatalos program mellett lehetőség nyílik a múzeumi digitalizálás és informatika területéhez kapcsolódó hazai piaci szereplők tevékenységének megismerésére is.

A konferencia helyszíne: Magyar Nemzeti Múzeum, Díszterem

                                           1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.

A konferencia időpontja: 2014. november 5-6.

A konferencia regisztrációs díja 6000 Ft/fő, amely tartalmazza az előadásokon való részvétel mellett mindkét napra a menüebédet és az első esti állófogadást. Főiskolai, egyetemi hallgatók számára diákigazolvány bemutatása ellenében kedvezményes belépőt biztosítunk 3000 Ft-ért, amely azonban nem tartalmazza az ebédet és az állófogadást.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Módosítás dátuma: 2014. október 03. péntek, 20:14  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés