FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Aláírta a III. Kulturális Közfoglalkoztatási Program hatósági szerződését a Nemzeti Művelődési Intézet

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Aláírta a III. Kulturális Közfoglalkoztatási Program hatósági szerződését a Nemzeti Művelődési Intézet

Március 2-án délután a Nemzeti Művelődési Intézetben aláírták a III. Kulturális Közfoglalkoztatási Program megvalósításáról szóló hatósági szerződést. A Budapest Főváros Kormányhivatal Munkaügyi Központja és a Művelődési Intézet között létrejött szerződés a Belügyminisztérium által a Kulturális Közfoglalkoztatási Program folytatásához nyújtott támogatás felhasználásának részleteit rögzíti.

A dokumentumot a Nemzeti Művelődési Intézet részéről Polyák Albert szakmai igazgató, a Nemzeti Művelődési Intézet általános főigazgató helyettese, Zotterné Boda Erzsébet gazdasági igazgató, Kárpáti Árpád, a Kiemelt Programok Főosztálya főosztályvezetője, valamint Sonkoly János, Ellátási és Vagyongazdálkodási Főosztály főosztályvezetője látta el kézjegyével.


A szerződés értelmében a Nemzeti Művelődési Intézet harmadik alkalommal indítja el a Kulturális Közfoglalkoztatási Programot, melyhez a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási Támogatási Programja biztosítja a feltételeket. A támogatásnak köszönhetően 2015. március 1. és 2016 február 29-e között 6100 fő foglalkoztatott részvételével valósulhat meg az értékteremtő Kulturális Közfoglalkoztatási Program harmadik szakasza.


A foglalkoztatási program küldetése, hogy a kulturális közfoglalkoztatottak tevékenységükkel hozzájáruljanak a települési értékek feltárásához, a helyi rendezvények megvalósításához, a helytörténeti gyűjtemények bővítéséhez, a közösségi élet újraszervezéséhez, valamint a kulturális alapellátás új módszerekkel, tevékenységekkel való bővítéséhez.

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

A fiatalok szabadidő-szervezésében segít a Cserkészszövetség

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Magyar Cserkészszövetség "A közösség érték! Az iskolai közösségfejlesztés gyakorlata" címmel szervezett konferenciát március 27-én. A konferencia az ország több pontján indított ingyenes, akkreditált pedagógus-továbbképzés alapja, melynek célja a résztvevők ismereteinek és módszertani tárházának gazdagítása az olyan értékproduktív szabadidős-programok megvalósítása érdekében, amelyek fókuszában a közösségfejlesztés áll.

Bővebben...