FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Találkozó Kapával, Pepével és Szikszaival...

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
A Keresztury VMK színpadán május 22-én 18 órakor, és 21 órakor látható Sławomir Mrożek: Mulatság című előadása Bérczes László rendezésében, Mucsi Zoltánnal, Scherer Péterrel és Szikszai Rémusszal a főszerepben.

 

„Három legény mulatságba megy, de hiába hatolnak be a helyiségbe, és várnak arra, hogy a muzsika megszólaljon. Képzelegnek, magyaráznak, mindent megtennének egy jó kis mulatságért...”


Az előadásra elővételben 2200 Ft-ért váltható belépőjegy (a diák/nyugdíjas jegy 1700 Ft) a VMK Információján, az Art Moziban és a Városi Jegyirodában (Dísz tér). Az előadás napján a jegyek egységes ára 2500 Ft.

 

Bízom benne, hogy felkeltettem az érdeklődését, s vendégeink között köszönthetjük!

  

Üdvözlettel:

 Cserpes Attila

mb. igazgató

 
Módosítás dátuma: 2015. május 06. szerda, 21:32  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Megalakult az IKSZ XIII. kerületi alapszervezete

 

Az IKSZ "Szólj bele a közéletbe!" országos kampánya keretében 2011. július 15-én megalakult az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség  XIII. kerületi alapszervezete. Az alakuló ülésen részt vett Azbej Tristan Közép-Magyarországi Régióért felelős alelnök és Kovács Péter szervezetépítésért felelős alelnök is.

Miután az alelnökök ismertették a megalakuláshoz szükséges tudnivalókat és felvázolták az IKSZ felépítését az új tagoknak, a résztvevők Bordács Bálint elnökjelölt beszédét hallgathatták meg, melyben ismertette a  XIII. kerülettel kapcsolatos jövőbeli terveit, az összefogás fontosságát, majd átadta a szót Nyitrai Zoltán és Kiss Zsófia alelnökjelölteknek, illetve Izsó Borbála titkárjelöltnek. Miután a tagok meghallgatták a jelöltek bemutatkozását, következő programpontként a szavazás következett. Egyhangú szavazással a XIII. kerületi IKSZ elnöke Bordács Bálint lett. A résztvevők alelnöknek választották Nyitrai Zoltánt és Kiss Zsófiát, az alapszervezet titkára pedig Izsó Borbála  lett. Ezután az este jókedvű beszélgetéssel, politizálással folytatódott.