FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Múzeumi Információs nap - fejlesztési programok

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az Országos Muzeológiai Módszertani és Információs Központ szeptemberben tervezi megrendezni úttörő jellegű információs napját, melyre szeretettel várunk minden érdeklődő múzeumi, könyvtári és levéltári szakembert.Az információs nap célja, hogy a kollégák megismerjék a 2014-2020 közötti időszak hazai és nemzetközi fejlesztési programjait. Fontosnak tartjuk, hogy az intézmények a nemzetközi lehetőségekkel is tisztában legyenek, és így többféle fejlesztéssel tervezhessenek a közgyűjteményekben. A rendezvény során az alábbi programok kerülnek bemutatásra:

  *   Kreatív Európa Program
  *   Horizont 2020
  *   Területi együttműködések: Duna Transznacionális Program, Közép-Európa Transznacionális Program, INTERREG IVC interregionális program
  *   Operatív Programok: Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP), Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP), Versenyképes Közép-Magyarország Program (VEKOP)Szeretnénk előzetes felmérést végezni, hogy hányan érdeklődnek az információs nap iránt, ezért kérjük, amennyiben érdekli Önöket a program, jelezzék az alábbi linken található űrlapon. A program időpontjának véglegesítése után kerül sor az éles regisztrációra, amellyel díjmentesen lehet majd részt venni az információs napon.Az űrlap kitöltésére itt van lehetőség >><http://ommik.hu/index.php?subid=765&option=com_acymailing&no_html=1&ctrl=url&urlid=45&mailid=31>Várjuk Önöket szeptemberben!

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Önkormányzati tisztségeket kapnak a háromszéki ifjak

„Száz fiatalt az önkormányzatokba” címmel hirdetett jelöltválasztó programot a Háromszéki Ifjúsági Tanács a HÁRIT, jelentette be Grüman Róbert. A háromszéki magyar ifjúsági egyesületeket tömörítő szervezet elnöke szerint abban állapodtak meg Tamás Sándor Kovászna megyei RMDSZ elnökkel, hogy 2012-ben az szövetség önkormányzati listájának biztos befutó helyeire kerül településenként legalább egy fiatal. 
Bővebben...