FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Újra lehet fürödni rövidesen a Partfürdő medencéiben - addig is ingyenes a Partfürdő látogatása!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Szegedi Partfürdő és Szabadstrand Újszegedi Partfürdő, Camping és Szabadstrand


Végre itt a jó idő, megérkezett az igazi nyár. Szeged belvárosának legszebb zöldövezetébe, a Partfürdőre, egész nyáron várjuk a kisgyerekes családokat, nagymamákat, unokákat és persze, mindenki mást is!

Mert az Újszegedi Partfürdő, Camping és Szabadstrand kinyitotta kapuit, június 1-étől a Tiszában lehet fürödni. Sőt rövidesen még jobban kitárjuk a kapukat, mert felújított medencéinkkel várjuk a hűsölni, pihenni vágyókat. Egy ülő medence és egy nagy, 50 méteres családi medence áll 2015. június 21-étől a fürödni vágyók örömére, míg a másik nagy medencében vízi játékokkal szórakozhatnak a kicsik és a nagyok. És nem csak a fürdő, de a belépők árai is családbarátok lesznek (felnőtt, egész napos jegy 990 Ft).

A medencék megnyitására 2015. június 21-én 10 órakor kerül sor az egész napos Mosolypart Gyermekfesztivál keretében, ahol lehetőség lesz a szabadidő kellemes, tartalmas eltöltésére. Lesz ugrálóvár, gyerekquad, kézműves foglalkozások, családi vetélkedők, Grimm-Busz Színház, Csiga duo, zsonglőrök, bűvész és sok-sok érdekes programmal kedveskedünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ezen a napon a belépés díjtalan, Mindenkit szeretettel várunk!

Az idei nyárra a Partfürdő apartmanjai, mosdója is megújult, megszépült. 10 ház áll a vendégek rendelkezésére, akik már olyan egzotikus tájakról is jelentkeztek be, mint Kína vagy Hawaii az európai és a hazai vendégek mellett.

A Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. 2008-as felújítása óta Szeged és a Dél-Alföld legnagyobb kulturális központja, amelyhez – többek között – az IH Rendezvényközpont, a Belvárosi Mozi, az Újszegedi Partfürdő, Camping és Szabadstrand, a D2 Ifjúsági Fejlesztő és Médiaközpont vagy a Senior Center is tartozik. Az önkormányzati tulajdonú nonprofit kft. évente közel 200 000 fiatalnak és felnőttnek biztosítja a legváltozatosabb kulturális és szórakoztató programokat.

Szegedi Partfürdő és Szabadstrand
Forrás: http://szegedtourism.hu/hirek/_jszegedi_partfurdo__camping_es_szabadstrand
Szegedi Partfürdő és Szabadstrand
Módosítás dátuma: 2015. június 14. vasárnap, 21:43  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés