FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Van beleszólásod!

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Van beleszólásod! - Parlamenti Ifjúsági Nap 2016. Középiskolások jelentkezését várjuk a Parlamenti Ifjúsági Napra! Egynapos interaktív program az Országházban.

Időpont: 2016. május 27.

A Parlamenti Ifjúsági Nap célja, hogy a fiatalok megismerhessék a demokrácia alapintézményét és a törvényhozás helyszínét, az Országházat, megtanuljanak beleszólni a róluk szóló döntésekbe, a jövőben pedig aktívan részt vegyenek az őket érintő közösségi ügyek megoldásában.

A Parlamenti Ifjúsági Napon részt vevő 250 diák a nap során hazai és európai uniós parlamenti képviselőkkel beszélgethet, interaktív vitajátékban vehet részt, bejárhatja az Országházat, és megismerkedhet az EU ifjúsági programjával, az Erasmus+ programmal is, amely lehetőséget teremt a fiataloknak saját ötleteik megvalósítására.

Az csoportok részvételét - a felkészüléssel és a kreatív beszámolóval együtt - szakmai zsűri értékeli. Az általuk legjobbnak talált osztály fődíja egy Euroscola-programon való részvétel Strasbourgban, az Európai Parlament magyarországi Tájékoztatási Irodája támogatásával.

Részletek és jelentkezési lap a felhívásban.

Jelentkezési határidő: 2016. április 25. éjfél

A program a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézetben működő Erasmus+ Ifjúsági Programiroda, az Országgyűlés Hivatala Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint az Európai Parlament magyarországi Tájékoztatási Irodája közös szervezésében valósul meg.

Forrás: http://www.eurodesk.hu/news/show/185/van_beleszolasod_

Módosítás dátuma: 2016. április 11. hétfő, 12:42  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés