FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Elindult az ELTE Virtuális Állásbörzéje

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Elindult április 11-én reggel 10 órakor az ELTE Karrierközpont Virtuális Állásbörzéje, amely most először egy teljes hétig, vagyis április 17-e, vasárnap 18 óráig várja az álláskeresőket. A csaknem félszáz stand között böngészve nemcsak remek karrierlehetőségekre, gyakornoki pozíciókra lelhetnek az érdeklődők, hanem a legaktívabbak esélyt kapnak a fődíj, egy e-book olvasó elnyerésére is.

A Virtuális Állásbörze olyan, mint bármelyik állásbörze – annyi különbséggel, hogy nem szükséges fizikailag megjelenni a kiállítótérben, hanem az érdeklődők otthonról, egy kényelmes fotelből, vagy utazás közben a metróról, vagy akár két előadás közti szünetben keresgélhetnek a pozíciók között. Az év közben is működő allasborze.elte.hu oldal erre az egy hétre standokkal telik meg, melyeknél le lehet tölteni a Börzére regisztráló cégek és partnerek álláskeresőknek releváns céginformációit is. Az oldal használata teljesen ingyenes, csak regisztrációhoz kötött. Idén olyan neves cégek várják a vérfrissítést, mint a Deloitte, az EY, a Tigra, a Loxon vagy az Ericsson. Az internetes rendezvény fő célja, hogy aktív, személyes párbeszéden alapuló kapcsolatot létesítsen a munkáltatók és az álláskeresők között. Tavaly több mint hatszáz hallgató használta a felületet.

Az állásbörze alatt zajló nyereményjáték célja, hogy a regisztrált felhasználók minél több pontot gyűjtsenek össze aktivitásuk útján, és így esélyesek legyenek a fődíjra, egy e-book olvasóra, amely a rendezvény főszponzora, a Deloitte felajánlásában kerül kisorsolásra.

(Fotó: FreeDigitalPhotos.net)

Módosítás dátuma: 2016. április 13. szerda, 20:25  

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés