FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

ÚJPALOTAI SZABADIDŐ KÖZPONT NYÁRI TÁBOROK 2016.

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

KANGA TÁBOR I.

Június 13.-jún. 17. 9-12:30 között
Helyszín: Zöld klub, Hartyán köz 3.
A tábor ideje alatt a klub szolgáltatásai intenzíven működnek. Varrhatunk: kedves, cipelhető és ölelhető játékpárnát. Minden napra bőven jut egyéb tennivaló is: pacsmagolunk, kerekítőzünk, jönnek a minket kényeztetők: lehet pedikűröztetni és masszíroztatni is. A klubszobákban pedig a játékok várják a kicsiket egy-egy önfeledt délelőttre.
A tábor vezetője: Király-Nagy Éva
Részvételi díj: 1200.-Ft/hét
Napijegy: 500.- Ft

MESTERSÉGÜNK CÍMERE I.
Június 20-24. között 9–16-óráig.
Kézműves és játék tábor 6-9 év közötti gyerekeknek.
Öt nap barangolás a kézzel készített dolgok világában. A tábor minden napján más-más kézműves technikával ismerkedhetnek meg a gyerekek (agyagozás, nemezelés, kosárfonás, papírmerítés, gyertyamártás és öntés, szitázás, ágszobrászat…). A kézműveskedés mellett különböző ügyességi játékokkal mozgathatják meg kezeiket és lábaikat. A részvételi díj magába foglalja a kézműves alapanyagok árát és napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna).
Ügyelet: 7.30-16.30 óráig.
A foglalkozásokat Szurgyi Margit vezeti.
Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.)
Részvételi díj: 16.000.- Ft

MESTERSÉGÜNK CÍMERE TÁBOR II.
Június 20-24. között. 9–16-óráig.
Kézműves és játék tábor 9 éven felüli gyerekeknek.
Öt nap barangolás a kézzel készített dolgok világában. A tábor minden napján más-más kézműves technikával ismerkedhetnek meg a gyerekek (korongozás, nemezelés, kosárfonás, papírmerítés, gyertyamártás és öntés, szitázás, ágszobrászat…). A kézműveskedés mellett különböző ügyességi játékokkal mozgathatják meg kezeiket és lábaikat. A részvételi díj magába foglalja a kézműves alapanyagok árát és napi kétszeri étkezést (ebéd, uzsonna).Ügyelet: 7.30-16.30 óráig.
A foglalkozásokat Gábor Andrea vezeti.
Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.)
Részvételi díj: 16.000.- Ft

ÉKSZERKÉSZÍTŐ WORKSHOP I. - Legyél a gyöngyfűzés Mestere!
2016. június 24-26. között
(pénteken 16 órától 20 óráig, szombat-vasárnap 9 órától 16 óráig)
14 éves kortól várjuk a jelentkezőket!
Problémás megtalálni a Neked való ékszert? Készítsd el magadnak! Gyöngyfűzéssel a kapuk nyitva állnak előtted. Megismerjük az egyes népek ékszeres hagyományait, majd a három nap alatt elkészítjük saját nyakláncodat a hozzá illő fülbevalókkal, medállal és karkötővel együtt. Teljesen kezdők jelentkezését is várjuk! Alapanyagokat biztosítunk. Gyere el, és engedd szabaddá kreativitásodat, amelyet utána viselhetsz magadon!
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház (XV. Zsókavár u.15.) Részvételi díj: 8.500.- Ft/fő

ZAJ BARKÁCSOLÁS! - TÁBOR
2016. június 27 - július 1. 9-16 óráig
9 éven felüli gyerekek jelentkezését várjuk!
Hangszerkészítés hulladékból. Húros, ütős és bizgentyűs hangkeltő eszközök készítése feleslegessé vált tárgyak újrahasznosításával. Ismerkedés a zene fizikájával, játék a hangokkal. Ügyelet: 8-16.30 óráig.
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház (XV. Zsókavár u.15.)
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 16.000.- Ft

KÖLYÖK FITNESS TÁBOR
Június 27-július 1.
Helyszín: Zöld Klub, Hartyán köz 3.
Nagy óvodás és kisiskolás gyermekeket várunk erre a táborra, melynek mottója: mozogni kell!
Célunk, hogy minél több mozgásformát ismerjenek meg és próbáljanak ki a gyerekek. Az időjárástól függően tervezünk rövid kirándulást a Városligetbe, a közeli kiserdőbe is, de akkor sem ijedünk meg, ha esik az eső, hiszen a Zöld Klub szobáiban lehet jógázni, tornázni vagy diafilmet vetíteni és kézműveskedni is. Mivel a gyerekek még ovisok, vagy nem rég hagyták ott a gyermekkertet – az ebéd utáni rövid pihenőt is fontosnak tartjuk. A gyermekek számára 3 étkezést biztosítunk.
A tábor vezetője: Ősi Lona
Részvételi díj: 14.500.- Ft

ANIMÁCIÓS- FILMES TÁBOR GYEREKEKNEK
Július 4-8. között 9–16-óráig. Kreatív alkotótábor 6 éven felüli gyerekeknek.
A táborba elsősorban olyan gyerekeket és fiatalokat várunk, akik a rajzoláson, festésen kívül szívesen foglal¬koznának animációs filmek készítésével. "Táborunk célja hogy a kicsik betekintést nyerhessenek az animációs filmek világába. Kreatív feladatok és példák segítségével megismerhetik a különböző technikákat mint a hagyományos rajzanimáció, bábanimáció, gyurmafilm, pixilláció, stopmotion, digitális technikák, és még sok egyéb „finomság." A hét során a résztvevők által kitalált történetet dolgozzuk fel animáció segítségével. A tábor végére mindenki saját filmtulajdonossá válik.Ügyelet: 7.30-16.30 óráig.
A foglalkozásokat Adorján Éva és Fischer Ferenc vezeti.
Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.)
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 16.000.- Ft

SÉTA-TÉR-TÁBOR
Július 18-22. között, 9-től 16 óráig
Szünidő lévén sehova nem rohanunk, hanem jókat sétálunk Buda és Pest egy-egy érdekes helyén. A tábor „utazós” is, ezért bérlet feltétlenül szükséges!
Tervezett helyszínek: Mesemúzeum, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, Tarzanpark és az MTVA Látogatóközpont. A helyszínen a gyerekek vezetést hallgathatnak, illetve alternatív múzeumi foglalkozáson vehetnek részt. Az ismeretszerző utakat játszótéri szabad program zárja. Ügyelet: 8-16.30 óráig
Korosztály: 8 éves kortól
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház (XV. Zsókavár u.15.)
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 19.500.- Ft

SZÍNJÁTSZÓ ÉS INTERAKTÍV DRÁMAJÁTÉKOS NYÁRI TÁBOR
Július 25-30. között, 9-től 16 óráig
Interaktív színházi tábor 8 éven felüli gyerekeknek. Ötnapos nyári napközis tábor gyermekeknek, akik szeretik a színházat és kíváncsiak, hogyan készül egy bábos, táncos, színházi előadás. Az öt nap programjai között szerepel: tánc-, báb- és színészmesterség megismerése, dráma játék, színházi helyzetgyakorlatok, játékok, bábkészítés, díszlet- és jelmeztervezés. Reméljük, velünk tartasz! Ügyelet: 8-16.30 óráig.
Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház (XV. Zsókavár u.15.)
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 16.000.- Ft

KANGA TÁBOR II.
Augusztus 22.-aug. 26.
Helyszín: Zöld klub, Hartyán köz 3.
A tábor ideje alatt a klub szolgáltatásai intenzíven működnek. Kedves, cipelhető és ölelhető játékállatkát varrhatunk. Minden napra bőven jut egyéb tennivaló is: pacsmagolunk és kerekítőzünk a kicsikkel. Jönnek a felnőtteket kényeztetők: lehet pedikűröztetni és masszíroztatni is. A klubszobákban pedig a játékok várják az apróságokat egy önfeledt délelőttre.
A tábor vezetője: Nagy-Simon Patrícia
Részvételi díj: 1200.-Ft/hét
Napijegy: 500.- Ft

ÉKSZERKÉSZÍTŐ WORKSHOP II. - Legyél a gyöngyfűzés Mestere!
2016. augusztus 26-28. között
(pénteken 16 órától 20 óráig, szombat-vasárnap 9 órától 16 óráig)
14 éves kortól várjuk a jelentkezőket!
Problémás megtalálni a Neked való ékszert? Készítsd el magadnak! Gyöngyfűzéssel a kapuk nyitva állnak előtted. Megismerjük az egyes népek ékszeres hagyományait, majd a három nap alatt elkészítjük saját nyakláncodat a hozzá illő fülbevalóval, medállal és karkötővel együtt. Teljesen kezdők jelentkezését is várjuk! Alapanyagokat biztosítunk. Gyere el, és engedd szabaddá kreativitásodat, amelyet utána viselhetsz magadon!
Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.)
Részvételi díj: 8.500.- Ft/fő

Testvéreknek és több táborra jelentkezőknek kedvezményt biztosítunk!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JÚNIUS 15.
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

200 milliárd forint segíti a fiatalok elhelyezkedését 2014 és 2020 között

A 2014-2020 közötti európai uniós költségvetési időszakban Magyarország a foglalkoztatási célokra rendelkezésére álló 600 milliárd forint egyharmadát a 15-24 éves fiatalok munkaerő-piaci helyzetének javítására szeretné fordítani, és ezzel mintegy 150 ezer fiatal munkába állását segíti majd - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikai államtitkára pénteken Budapesten.

Bővebben...