FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Ingyenes belvárosi séták Zalaegerszegen

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Toronyirant (5)
Múltidéző, 1-5-2 órás barangolásra hívja az érdeklődőket a városi Tourinform iroda és a Zalaegerszeg Turizmusáért Egyesület nyáron és szeptemberben. A belvárosi séták mind a városlakók, mind a turisták számára ingyenesek.

„Az eltűnt idő nyomában” címmel Megyeri Anna történész muzeológus július 9-én, szombaton délután 5 órakor kalauzolja az érdeklődőket a város múltjában – a séta a Göcseji Múzeum (Batthyány u. 2.) elől indul.

A következő kirándulás augusztus 13-án, szombaton délelőtt 10 órakor a Tourinform irodában (Széchenyi tér 4-6.) veszi kezdetét: Iványi Ildikó idegenvezető a Zalaegerszeg titkai című prospektus alapján mutatja be a várost.

A turisztikai szakemberek a Zalaegerszegi Vadpörkölt és Borfesztivál – Zalai Teríték idején is szerveznek belvárosi sétát, mely szeptember 3-án, szombaton délelőtt 10 órakor Iványi Ildikó idegenvezető vezetésével indul a Tourinform irodából (Széchenyi tér 4-6.).

A Turizmus Világnapján, szeptember 27-én, kedden délelőtt 10 órakor Gróznerné Németi Piroska idegenvezető segít felidézni az elmúlt évtizedek Zalaegerszegét a retró jegyében – a múltbarangolás a Tourinform irodától (Széchenyi tér 4-6.) startol.

 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés