FIATALOK.INFO

Ifjúsági információs honlap

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Itthon vagy Otthon?

Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
ItthonOtthon cimkeA Csokonai Kulturális és Sportközpont csapatokat keres közös játékra - bajvívásra - versenyre! Anyu-apu és a kölkök, unokák, nagymami-nagypapi, barátok, barátnők, ez utóbbiak vegyesen is, nősek és nőtlenek, hajadonok és férjezettek, házasok és függetlenek, csajok, srácok, hölgyek és urak GYERTEK, ÉS JÁTSSZATOK VELÜNK!
Csapatokat keresünk kerületünk mindhárom városrészéből, akik szívesen részt vennének a megrendezendő izgalmas-, játékos-, szórakoztató-, mulatságos és tanulságos játékainkon. Az elhatározáson kívül semmi más nem kell hozzá, csak ügyesség, leleményesség, talpraesettség, küzdeni tudás és bátorság a majdani kihívásokkal szemben.
Ha nem félsz attól, hogy egy bezárt szobából logikus gondolkodásodat igénybe véve egy órán belül kijuss, ha megtalálod, amit eldugtunk valahol a kerületben, ha szeretnél közéleti emberekkel találkozni rejtélyes okokból, ha nem lepődsz meg szokatlan dolgoktól, akkor ITT A HELYED KÖZÖTTÜNK!
Keressük azokat a kerületrészi amatőr focistákat, kosarasokat, gombfocistákat, bringásokat?, akiknek minden vágyuk, hogy csapatokat alkotva legyőzzék a másik két kerületrész hasonló csapatait!
A CÉL, HOGY MEGTUDJUK KI A JOBB, KI A LEGJOBB PESTÚJHELY, RÁKOSPALOTA VAGY ÚJPALOTA? OTTHON VAGYUNK-E ITTHON?
A majdani nyeremény egyelőre titok, de annyit elárulhatunk, hogy méltó lesz a kihíváshoz.

Érdeklődni és jelentkezni lehet a Csokonai KSK összes telephelyén:
Csokonai Művelődési Ház: 307-6191, 307-7285
Kozák téri Közösségi Ház: 410-5536
Pestújhelyi Közösségi Ház: 410-7168, 419-2006
Újpalotai Szabadidő Központ: 410-0836, 410-6304
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Forrás: http://www.csokonaiksk.hu/index.php/17-hirek/247-itthon-otthon
 

Szavazás

Melyik múzeumot látogatnád meg legközelebb?
 

Bejelentkezés

Advertisement

Featured Links:

keresés


Newsflash

Offline programokkal is vár az ELTE online állásbörzéje

Az ELTE Karrierközpont november 3. és 5. között rendezi meg a 6. Virtuális Állásbörzét, amely ezúttal az online térből kilépve, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Múzeum körúti campusán offline programokkal is várja az érdeklődőket. Akik aktívan böngésznek vagy ellátogatnak a rendezvényre, nemcsak álmaik állását és számos tapasztalatot, de egy táblagépet is nyerhetnek.

Bővebben...